Miért olyan szépek a magyar lányok?
Figyelt kérdés
Magyarországon akár merre nézek csak gyönyörü szép lányokat látok.De csak Magyarországon sehol máshol.2011. szept. 3. 20:25
1/12 anonim válasza:
Mert viszonylag változatos a génállományunk hála a törököknek az osztrákoknak és az oroszoknak. Nem úgy, mint mondjuk Angliában...
Amúgy én ezzel nem értek teljesen egyet, főleg, hogy tükörbe is szoktam nézni...:D
2/12 A kérdező kommentje:
én megmondom öszintén nagyon kevés ronda lányt látok amikor otthon vagyok Magyarországon :D és szerintem te se vagy ronda!
2011. szept. 3. 20:39
3/12 anonim válasza:
Mondjuk, hogy átlagos. A honvágy pedig mindent meg tud szépíteni:D
4/12 anonim válasza:
én sajnos nagyon kevés szép lányt látok, még a szépségversenyen is ( lásd. Királynő) csúnyák vannak. bár igaz, az igazi szépségek nem mutogatják magukat. szóval nem tudom, szerintem ez így nem igaz.
5/12 anonim válasza:
Egyetértek a kérdezővel. Nincs még egy olyan ország, ahol ennyire szép lányok lennének... 22F
6/12 anonim válasza:
biztos a sokféleség miatt. Vannak szőkék, vörösek, feketék, barnák, mindenféle szemszínű és bőrtípusú lányok. Meg ahogy előttem írták, a népek keveredése is sokat dob rajtunk :) (Rajtam már nem, sajna.)
7/12 anonim válasza:
Óóó, köszönjük fiúk (a magyar lányok nevében)! Egyébként tényleg a keveredés miatt, hiszen mindig a jó gének öröklődnek tovább, és a keveredés ugye sokszínűséget is eredményezett, így mindenki meg tudja találni a számára megfelelő leányzót. 19L
8/12 anonim válasza:
ömm... hát a oaztrákokhoz képest biztosan, de nem annyira kirívóan szépek szerintem. inkább átlagosak.
9/12 anonim válasza:
Nem tudom hol élsz, de én csak ritkán látok szép lányokat, sokkal inkább kihivóan öltözött nők vannak itthon.De a honvágy tényleg megszépithet 1-2 dolgot.:D:D
10/12 anonim válasza:
én is külföldön lakom, és én is feltűnően sok szép lányt látok akárhányszor vagyok otthon, de igazából őszintén szólva nehéz ennyire általánosítani. Én azért itt is elég sok szép lányt látok)Hollandia/Németország). szerintem ez erősen korosztály függő dolog, mert "szép lányok" szerintem ha úgy vesszük 28 éves korig elég erősen jelen vannak(80%), és nem csak Mgyarországon. meg hát keveredés azért más helyeken is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!