Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha olyan szépek a magyar...

Ha olyan szépek a magyar lányok miért nem nyerünk soha egy világszépe versenyt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 23:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
mert legfeljebb nekünk a legszebbek, a döntéshozók jelentős része meg hát nem magyar. :)
2010. okt. 9. 23:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert világszépe-választásra olyan ocsmány nőket küldenek ki, hogy a szomszéd lépcsőházban szebbet mutatok helyette... De ugye az lesz a szépségkirálynő, akit bevásárolt a retyerutyája.

Az utóbbi tíz évben egyetlen szépségkirálynőre sem mondtam azt, hogy "hű, ez a csaj tényleg gyönyörű". a legtöbb csak jóindulattal csinoska, amúgy meg tipikusan pléjboj-címlapra való cs*csbajnok.

2010. okt. 9. 23:58
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
miért mindig dél amerikaiak nyerik?na miért?mert ott vannak a legnagyobb drogbárók akik lefizetik az egészet.
2010. okt. 10. 01:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezeken a versenyeken a valódi szépség 3ad-4rangú dolog.

A fitnesz modell versenyeken viszont nincs ennyire behatárolva,hogy még agilisnek is kell lenni,plusz sokkal szebbek a lányok is.

Szóval,Tímea Majorova Szlovák-Magyar és fitnesz Világbajnok,

Kállai Ildikó is.

2010. okt. 10. 03:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hát ezaz!
2010. okt. 10. 09:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hiába szépségverseny, az országok gazdasági helyzete és a világpolitikában való részvétele is beleszámít a döntésbe.
2010. okt. 10. 11:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
én is az előzővel értek egyet.mert a legtöbb bíró azt se tudja, h honnan jött a küldöttünk...
2010. okt. 25. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát mert nem csak a magyar lányok szépek. Sőt, mindenhol vannak ilyenek. :-)

A kis lélekszámú nemzetek egyénei hajlamosak azt gondolni, hogy a nemzet, amihez tartoznak, valamiben extra képességekkel rendelkeznek. Pl okosabbak (sok Nobel díj), aztán régebben volt ez a Mo. zenei nagyhatalom hülyeség. Szóval itt ilyesmire van az embereknek szüksége ezek szerint.

Én már bejártam a világot, de olyan helyen még nem voltam, ahol ne lettek volna szép emberek.

2010. okt. 25. 15:57
 9/10 anonim ***** válasza:
43%

"de olyan helyen még nem voltam, ahol ne lettek volna szép emberek"

Akkor nem voltál még elég sok helyen.

2010. okt. 25. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Elgondolkodtató kérdéééééééés:D

Talán azért mert a kreol bőrű,fekete szemű lányok jobban bejönnek a zsűrinek!:D

2010. okt. 25. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!