Ha olyan szépek a magyar lányok miért nem nyerünk soha egy világszépe versenyt?
Mert világszépe-választásra olyan ocsmány nőket küldenek ki, hogy a szomszéd lépcsőházban szebbet mutatok helyette... De ugye az lesz a szépségkirálynő, akit bevásárolt a retyerutyája.
Az utóbbi tíz évben egyetlen szépségkirálynőre sem mondtam azt, hogy "hű, ez a csaj tényleg gyönyörű". a legtöbb csak jóindulattal csinoska, amúgy meg tipikusan pléjboj-címlapra való cs*csbajnok.
Ezeken a versenyeken a valódi szépség 3ad-4rangú dolog.
A fitnesz modell versenyeken viszont nincs ennyire behatárolva,hogy még agilisnek is kell lenni,plusz sokkal szebbek a lányok is.
Szóval,Tímea Majorova Szlovák-Magyar és fitnesz Világbajnok,
Kállai Ildikó is.
Hát mert nem csak a magyar lányok szépek. Sőt, mindenhol vannak ilyenek. :-)
A kis lélekszámú nemzetek egyénei hajlamosak azt gondolni, hogy a nemzet, amihez tartoznak, valamiben extra képességekkel rendelkeznek. Pl okosabbak (sok Nobel díj), aztán régebben volt ez a Mo. zenei nagyhatalom hülyeség. Szóval itt ilyesmire van az embereknek szüksége ezek szerint.
Én már bejártam a világot, de olyan helyen még nem voltam, ahol ne lettek volna szép emberek.
"de olyan helyen még nem voltam, ahol ne lettek volna szép emberek"
Akkor nem voltál még elég sok helyen.
Elgondolkodtató kérdéééééééés:D
Talán azért mert a kreol bőrű,fekete szemű lányok jobban bejönnek a zsűrinek!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!