Magyarok! Szerintetek tényleg különösen szépek a magyar nők, vagy ezt csak a hazaszeretet miatt mondjátok?
Figyelt kérdés
Esetleg nem is mondjátok?2010. szept. 29. 15:53
1/3 anonim válasza:
Jah elég szépek. És nem Orbán miatt.
18/F
2/3 anonim válasza:
én lány vagyok,de szerintem a magyar nők többsége inkább átlagosan szép vagy nem éppen nem szép csak átlagos.
szerintem az arab és latin amerikai nők a szépek.
3/3 anonim válasza:
Azért mondják, hogy Mo-n van a legtöbb szép Nő, mert itt sok számmal megtalálhatóak az átlagos szép csajok. Más országbban is vannak szépek, csak ott nem ilyen mennyiségben. Sőt.. Pl magyar szépségkirálynő itt millió elmehetne az átlagos kinézetével, de más országban lehet bekerülne 10, mert ritka a sablon. Amúgy előző válaszadónak: a latin amaerikai Nők 30 éves korukig néznek ki valahogy, utána übergáz az egész! Arab? Hát úgy minden ezredikben van valami, de az még nem szépség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!