Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit éreztél a fülszúrásnál?

Mit éreztél a fülszúrásnál?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy lyukat a fülembe de anya azt mondta nagyon fog fájni mert kicsi a tűrőképességem de barátnőm szerint neki nem fájt.

L

2011. szept. 2. 16:19
 1/8 anonim ***** válasza:

Fülbelövésre gondolsz nem? Egyáltalán nem vészes, leülsz, belövik, kicsit maradhatsz ülve utána biztos ami biztos, és kész. Persze nem fájdalommentes, de nekem pl. a szuri jobban fáj :D

22L

2011. szept. 2. 16:31
 2/8 anonim ***** válasza:
hát, nekem jelenleg 3 fülbevaló van a bal fülemben és 2 a jobban. az alsók lőve lettek, nem nagyon fájt, kozmetikusnál csináltattam 4.-ben. a bal középső szúrva lett orvosi tűvel(barátnőm szúrta), egyáltalán nem fájt viszont éreztem ahogy átszúrja. a két felső is lőve lett, azok kicsit szarabbak lettek, sokáig zsibbadtak, de nem fájt végül is az se.
2011. szept. 2. 17:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nekem a fülbelövés jobban fájt, mint mikor a két ajakpc-met szúrták XDDD de egyik sem fájt, egyáltalán nem vészes :DD
2011. szept. 2. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem 3 jobbban, kettő balban, de szeretném még növelni a számot:D amúgy erős csípést éreztem, mintha ujjal összeszorítanám kissé erősebben a fülcimpám, nem gáz.

16L

2011. szept. 2. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:

a bal fülemben HAT darab függő van, vagy én szúrtam, vagy a barátnőm.. a harmadik lyuk fültágesz (7mm-s).

a jobb fülemben csak NÉGY van, abból is a harmadik tágesz (szintén 7mm)

Ezek többnyire véletlen lyukak.

Rólam érdemes tudni azt, hogy elég nagy a fájdalomküszöböm. Barátnőmmel suli után mindig összefutunk. Aztán, ha unatkozunk akkor így bemegyünk a gyógyszertárba. Veszünk négy darab steril tűt, és meg kezdjük az egyhónapos fülszúrásfesztivált. :Đ

Minden héten szúrunk egyet. Hétfőnként szoktam többnyire, mert hétvégén fellépéseim vannak, és fejkötőt kell viselnem. (néptánc)

Szóval szerintem egyátalán nem fáj. Én úgy ülöm végig mellé, hogy mosolygok. Élvezem. Szeretem.

2011. szept. 18. 13:44
 6/8 anonim ***** válasza:
hová fér neked még 7? az már ott tök porc.
2011. szept. 19. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
és bizony még fér..
2011. nov. 2. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:

nekem most 2-2 van. az első füllövésre nem emlékszek,mert kicsi voltam. a 2.-ra igen:D hát nekem fájt, de csak pár percig,nem volt vészes,ha nagyon akarod ki fogod bírni,mert tényleg rövid ideig tart az érzés.

pár napja magamnak akartam csinálni egy 3.,mert úgy hallottam hogy hamarabb begyógyul, ha szúrják. fogtam magam,lejegeltem a fülem hogy ne érezzem, lefertőtlenítettem egy tűt és nekiestem. ilyen fura ropogásokat hallottam,meg nem is éreztem semmit, de a felénél megakadt, csúszkált a kezem a tűről szóval nem tudtam tovább nyomni,és elmúlt a "jég hatása" és fájt,abbahagytam:S nem sok értelme volt

2012. dec. 30. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!