Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fülszúrásnál rögtön lehet...

Fülszúrásnál rögtön lehet bizsut rakni bele? Mert én dobókockát szeretnék (:

Figyelt kérdés
Ez lesz az első plusz lyuk a fülemben, barátnőm csinálja ( már nagyon sokaknak csinált ) és nem tudom h vihetem e a dobókockás bizsumat vagy ezüstöt/aranyat kell? O_o
2010. szept. 22. 21:25
 1/9 anonim ***** válasza:
1hetet azért pihenjen a furat ezüsttel mondjuk.
2010. szept. 22. 21:32
 2/9 anonim ***** válasza:
sokkal több idő kell neki mint egy hét. én nem kockáztatnám hogy begyulladjon. inkább várj egy kicsit a bizsuval. 1 hónapot csak kibírsz nem?:)
2010. szept. 22. 21:36
 3/9 A kérdező kommentje:

persze, kibírok, csak érdeklődtem, h akkor h csináljam, akkor kivárom h begyógyuljon! (:

Köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 22. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyire bírod a bizsukat.

Én amiket magamnak szúrtam alapból bizsut raktam bele és azóta is az van benne, és semmi bajom.

2010. szept. 22. 23:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez tényleg azon múlik, hogy mennyire bírná a szervezeted.

A biztonság kedvéért inkább ezüst, vagy arany fülbevalóval kezdj, míg be nem gyógyul teljesen. De ha érzékeny vagy rá, akkor még ezután is begyulladhat a bizsutól.

2010. szept. 22. 23:43
 6/9 anonim ***** válasza:
én egyből meg a barátnőm is bizsut tett be és semmi baj nem lett belöle.sztem csak a nagyon elövigyázatosak tesznek be pár napig aranyat vagy ezüstöt.
2010. szept. 23. 08:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Én pl allergiás vagyok a bizsukban megtalálható nikkelre. Ugyhogy nekem csak ezüst és orvosi fém fülbevalóim lehetnek.

De ha neked nincs semmi ilyen gondod, pakolj bele bizsut nyugodtan. :D Ez attól függ, kinek birja a szervezete. Sokaknak nem birja egybként.

2010. szept. 23. 10:38
 8/9 A kérdező kommentje:

hát, nekem ugyebár van már benne 1-1 lyuk, és bizsut szoktam hordani, akkor az új lyuk fogja bírni? ( ehhh ez érdekesen hangzott..:D )

köszönöm a válaszokat! (:

2010. szept. 24. 15:05
 9/9 Prüntyőkee válasza:
Nekem 5 lyuk lett úgy szúrva hogy egyből bizsu lett beletéve :-) semmi bajom nem lett de elméletileg 2 hétig orvosifémnek kéne bennelennie vagy ezüstnek vagy aranynak :)
2010. okt. 23. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!