Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék vonzóbb nő?

Hogyan lehetnék vonzóbb nő?

Figyelt kérdés
Átlagos vagyok semmi extra nincs rajtam sajnos. Barna,vállig érő,hullámos hajam van,barna szemmel. Az alacsonyabb lányok közé tartozom,160 cm-rel. Általában sportosan öltözködöm,néha nőiesen,mikor hogy van kedvem. Sminkelni csak minimálisan szoktam. Néha vasalom a hajamat,de ennyi. Mivel tudnám feldobni a megjelenésemet? Nem kihívó dolgokat szeretnék,csak egy kicsit szexisebb,vonzóbb lenni. Tudnátok tippeket adni? Köszönöm szépen előre is!
2011. aug. 31. 17:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azon sok múlhat ha tanácsokat szeretnél, hogy milyen a testalkatod, vékony vagy, vagy husibb, cici, popsi? Ja és hogy hány éves vagy? Merthogy az sem volna mindegy. Mertha tizenéves, akkor én érdekes kiegészítőkre gondolnék csak, viszont ha idősebb (huszonéves) akkor stílusban is válthatnál...stb. Érted...
2011. aug. 31. 17:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján már szexis vagy de egy kép segítene!
2011. aug. 31. 17:44
 3/10 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok,és eléggé vékony. Éppen hízókúrára fogtam magam.
2011. aug. 31. 17:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
húúú az nagyon jó, kiemelném a karcsúságomat, vennék hangsúlyos fülbevalókat, nyakbavalókat, a hajamnak adnék egy kis csokoládés fényt, a számat rószaszínesre festeném, a körmeimet nagyon ápolttá varászolnám, a hajam direktbe egy kicsit megőríteném hullámokkal, illatoznék, játszanék a színekkel...meg ilyenek!
2011. aug. 31. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Remek! Hangsúlyozd azt, hogy vékony vagy. Járj szexis, nőies, ruhákban (azért nem qvás).
2011. aug. 31. 17:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi,ilyesmikre gondoltam! :-)
2011. aug. 31. 17:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A sportos öltözködést meghagynám kutyasétáltatásra! Apránként, de kicserélhetnéd a ruhatárad: sportcipő helyett húzz lapos balerinát, sportos pulcsi helyett blézert, és a hajadra találj ki valami egyszerű,de csinos formát, ami neked is tetszik, pl oldalt eltűzva, vagy bubi, hasonlók.

Egy áttetsző körömlakk nagyot dob egy egyszerű, tiszta körmön.

2011. aug. 31. 18:17
 8/10 anonim ***** válasza:
ruha nelkul!xd bocs ez csak vic. de szerintem ha van penzed akor oltozkogy a divatszerint es ha kozepesen vagy szepis szep leszel.ezt elhiheted
2011. szept. 2. 10:52
 9/10 anonim ***** válasza:
nkm a csoszaru gagya jon be a legjoban szep formas a fenek benne
2011. szept. 3. 21:15
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj használni a színeket! Még fiatal vagy, nyugodtan hordhatsz színes kiegészítőket, ruhákat, sminket. Attól nem leszelkihívó, csak divatos és szebb. Ha a szemedet hangsúlyozod, mondjuk egy halvány, füstös szemmel, a szádra ajakbalzsamot teszel egy topot és egy bolerót, egy csini farmerrel és magassarkúval, akk sztem igazán szexis lennél :)
2011. szept. 8. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!