Hogyan szedhetnek fel 5 kg-t ket het alatt?
11:54-es vagyok, tényleg jól nézel ki, és nem baj, ha nem hízol, legalábbis nem ebben a 2 hétben hirtelen 5 kg-ot.
De szerintem, ha este 8 után megkívánsz valamit, semmiképpen nem tartóztasd meg magad, egyél nyugodtan!:)Tényleg jól nézel ki:)
Azoknak az embereknek fogalma sincs,h mennyire frusztralo a vekonysag, akik sosem voltak ilyenek! En evekig 40 kilo korul voltam (165cm) es lelkibeteg lettem tole.
Hala istennek mar nem vagyok olyan vekony, es mindig reggelizek, ami fontos, ami nagyon hizlal,az a palacsinta es a szilvasgomboc- volt ,h 3 hetig minden nap ettem szilvasgombocot, szepen ki is kerekedett a fejem :D
Egyel naponta sokszor es 6 utan is, volt,h ejjel kimentem sutit enni, viszont mozogasd meg a tested heti 2-3-szor es igyal sok vizet, kulonben narancsborod lesz.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!