Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szedhetnek fel 5 kg-t...

Hogyan szedhetnek fel 5 kg-t ket het alatt?

Figyelt kérdés
Ket het mulva egy kirandulasra megyek kulfoldre es nagyon szeretnejk felszedni par kg-t.Allitolag 5 kg felszxedese utan atlagos lesz a testsulyom.Lehetseges ez ket het alatt?
2009. ápr. 19. 11:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%
egyél sokszor a mekiben, egyél pizzát, lefekvés elött 10-11kor egyél jo hizlalot. és mindig mikor érzed hogy jollaktál, egyél még egy kicsit. nem egészséges, sőt.. de így talán feltudsz szedni néhány kilót. amugy meg sztem ne csinálj semmit, énis hízni akartam, mert nagyon vékony voltam. 2 éve volt ez, elkezdtem hízni, de ma már állandoan piszkálnak, hogy kövér vagyok, és nemtudom abbahagyni az evést. ja és számíts arra is, ha két hétig most enni fogsz állandóan, akkor utánna igényelni fogja a szervezeted továbbra is, állandoan éhes leszel, akkoris amikor most nem. szóval vaószínűleg elfogsz hízni és kövér disznócska leszel, szóval hagyd az egészet a francba, inkább légy hálás, hgoy vékony vvagy
2009. ápr. 19. 11:30
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell gyors kaja!Sok szénhidrát kell és kevés mozgás.Így nem fogsz elhízni.Nem jó amit előttem írtak mert így nagyon egészségtelen és marhára kitágulna a gyomrod.Egyél sok fehér kenyeret szinte mindenhez,sütiket,ropit,lángost,tésztákat,csoki,fagyi,BANÁN,.Mindenből egyél sokat de ne túl sokat.Ne érezd azt,hogy annyira tele vagyok,hogy hányok.Este 8-ig nyugodtan ehetsz
2009. ápr. 19. 11:41
 3/13 anonim ***** válasza:
55%
nem.nem. nem. és nem. figyu, ha hízni szeretnél, és állandóan zabálsz főleg ilyen egészségtelen cuccokat, laza hájréteg fog rádrakódni, utána meg csak bánni fogod. egyél sok gyömit, zöldségeket, és sportolj, mozogj, mert akkor fokozatosan fog az itom a csontjaidra épülni. ja és az izom többet nyom, mint a zsír. ennyi. így gyönyörű, feszes idomais lesznek. szia:)
2009. ápr. 19. 11:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
11:41-es vagyok.Későbbiekben jó amit előttem írtak,de két hét alatt nem nagyon tudnád elérni.De ma megvan a kirándulás csináld azt!
2009. ápr. 19. 11:49
 5/13 anonim ***** válasza:
*ma helyett: ha
2009. ápr. 19. 11:50
 6/13 anonim ***** válasza:
76%

Jó az amit az előttem író írt, csak szerintem nem egy olyan embernek, aki esetleg nehezen hízik, és 2 hét akar 5 kg-ot felszedni.De igaza van, hogy továbbra is egészséges kajákat fogyassz, csak többet többet!És 8 után is bátran egyél!Én például nem hízok attól, hogy fehér kenyeret eszek,meg a banántól sem!Szerintem jó ha csokizol, nasizól.Nem feltétlen édességet, én akkor szoktam felszedni néhány kg-t, ha csak úgy étkezések között be-bekapok valamit, nem feltétlen édességet, hanem csak valamit ami éppen pár falat és megkívánom!De a mozgás tényleg fontos ezek mellett!Ja és tényleg az is jó lenne, ha azoknál is picit többet ennél, mint amit eddig ettél reggelire, ebédre vacsorára.

Sok sikert:)

2009. ápr. 19. 11:54
 7/13 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszolkat.Tenyleg nehezen hizok,nagypon nehezen de megfogadom atanacsaitokat es hatha sikerul.
2009. ápr. 19. 13:37
 8/13 A kérdező kommentje:

Annyian mondjak hogy hulyeseg ne gondolkozzak a hizason hisz pont jo vagy.De megis 158 cm vagyok es kb 43 kg,ez eleg keves.Itt van egy par kep, talan tenyleg nincs szuksegem hizasra?

[link]

[link]

2009. ápr. 19. 15:56
 9/13 anonim válasza:
szia sztem EGYÁLTALÁN NINCS szükséged hízásra én is pont ilyen magas vok és most kezdtem el tornázni h kb ilyen alakom legyen mint neked.
2009. ápr. 19. 16:11
 10/13 anonim ***** válasza:

Sok csaj ölni tudna azért, hogy olyan teste legyen, mint neked.

Ne aggódj, teljesen jól nézel ki. Nem vagy kórosan sovány, szép vagy.

Érezd jól magad a kiránduláson aztán ha hazajöttél kezdj el úgy étkezni, ahogy előttem írta valaki. Így szépen fel fogsz szedni pár kilót és egészségesen.

De láttam már nálad sokkal vékonyabb lányokat is, akikből szószerint kiállt a csont és komolyan hozzá nem akartam érni... ne érezd magad rosszul, teljesen rendben vagy.

2009. ápr. 19. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!