Hogyan szedhetnék fel pár kilót rövid idő alatt?
Semmiképpen nem ajánlom, hogy hormont és egyebet szedj főleg ha lány vagy.
Ha szereted akkor javaslom minden étkezés előtt igyál valami savanykásat. S ha van kedved nasizz mondjuk savanyú uborkát. Ezek az ízek étvágyjavítók. Nem tudom lehet-e fiatal felnőttnek szedni Vitacolant ( ez egy vitamin készítmény amit étvágytalan gyereknek szoktak adni).Kérdezz rá a háziorvostól, vagy ha még gyerekorvoshoz jársz akkor tőle. Jó hatású lehet még multi vitamin, és sok mozgás.
S ötleteket lophatsz, tanácsokat kaphatsz Tihanyi András dietetikus Hízókúra című könyvesboltokban kapható diétás könyvéből. Remélem hasznosan segítettem.
Szia! Én 176 cm vok és 54 kiló. Átérzem a gondodat :)
Inkább fehérjében és szénhidrátban gazdag kajákat egyél, ha vitaminhiányod van vagy ilyesmi, annak talán más jele is lehet. De inkább menj el előtte orvoshoz, hogy biztos légy abban, hogy nincs-e vmi szervi baj, v felszívódási zavarod... Aztán gondolom ő is tud adni pár tippet. (Én még attól is féltem hogy férges vagyok,mert van kutyám. szerencsére nem az a baj...)
vagy! légy rá büszke hogy ilyen a testalkatod.
Hát én nem hallgatnék az itteni hozzászólók nagyrészére... Azzal, hogy "nassolgatsz" meg hasonlók, semmit nem érsz el, maximum a legrosszabb helyekre fogsz hízni. A nők hajlamosak fenékre, csípőre és combra. Most hogy néznél ki, ha oda híznál 4-5 kilót?
Amit ajánlok: szedj egy multivitamin készítményt, amiben lehetőleg sok a b-vitamin komplex aránya (nyugi, nem lehet túladagolni, mert vízben oldódó vitamin). Aztán a második lépés, hogy étkezz egészségesen. Semmi nasi, se gyorskaja. Ezeknek a tápértéke kicsi, viszont zsírba mennek. Ezt nem akarhatod. A rendes akár napi 4x-i étkezés mellett pedig járj valami edzésre, akár átmozgatóra (pl aerobic). Ez nagyon fontos, mert így a tested nem egy-egy részre fog hízni + felkészíted a szervezeted a nagyobb tápanyagbevitelre. Jusson eszedbe, hogy csak akkor tudsz majd többet enni, ha a szervezetednek szüksége lesz a többletenergiára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!