Nagyon gáz ha nem szőrtelenítem a lábam?
Figyelt kérdés
Körülöttem mindenki ezt csinálja, de én nem akarom leborotválni hogy a mostani szőke szőröm fekete legyen. Viszont elég hosszú és sok, ismétlem szőke szőröm van, szóval látszik de nem feltűnő. Viszont mindjárt itt a suli és a tornacuccunk elég rövid és nem akarom hogy cikizzenek, vagy megvessenek érte. Mit tegyek?2011. aug. 23. 13:30
21/22 Joy Turner válasza:
Abszolút nulla logika abban, amit írtál. Nulla. Elfogadom én a véleményeteket, csak semmi nem idegesít annál jobban, mint amikor hozzá nem értő ember ragaszkodik a saját hülyeségéhez. De lesz@rom, csinálj , amit akarsz.
22/22 anonim válasza:
Epiláld le :) mivel még nem borotváltad, ezért nem is fog fájni, majd hozzászoksz, nekem a harmadik alkalom után már nem fájt, sőt meg se éreztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!