Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon gáz ha nem szőrteleníte...

Nagyon gáz ha nem szőrtelenítem a lábam?

Figyelt kérdés
Körülöttem mindenki ezt csinálja, de én nem akarom leborotválni hogy a mostani szőke szőröm fekete legyen. Viszont elég hosszú és sok, ismétlem szőke szőröm van, szóval látszik de nem feltűnő. Viszont mindjárt itt a suli és a tornacuccunk elég rövid és nem akarom hogy cikizzenek, vagy megvessenek érte. Mit tegyek?
2011. aug. 23. 13:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát valójában egy 16 éves lánynál már tényleg gáz ha szőrős a lába akármilyen világos akkor is.Szóval én azt mondom h ha nagyon nem akarsz gyantázni akkor borotválj.De az epilálás szerintem a legfájdalmasabb szóval hogy ha gyantázni nekem akarsz mert fáj akkor ez még rosszabb. Amúgy változó hogy kinek mennyire fáj nekem például annyira nem fáj a gyantázás szóval én azt javasolnám. :)
2011. aug. 23. 14:29
 12/22 anonim ***** válasza:
Dehogyisnem besötétedik, magamon tapasztaltam...
2011. aug. 23. 15:27
 13/22 anonim ***** válasza:
pedig besötétedik... én 13 éves korom körül csak addig borotváltam le ameddig a 3/4es nadrágokból kilátszik, és ha hagytam visszanőni egyértelműen látszott a színbeli különbség egy éles határ mentén. ha belegondolsz a haj is megerősödik és besötétedik kicsit ha rendszeresen levágják
2011. aug. 23. 17:04
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz, igen. És miért kéne azt bejelentened a szüleidnek, hogy gyantáztatni mész? Nem értem...
2011. aug. 23. 21:55
 15/22 anonim ***** válasza:
Szerintem semmiképp ne borotváld akkor inkább gyanta azzal nem is lesz erős sőtt még talán kopik is tőle a szőröd.am a szüleid megérthetnék h ez egy teljesen más világ és szinte mindenki tetőtöl talpig szörteleníti magát
2011. aug. 24. 11:56
 16/22 anonim ***** válasza:
49%
Joy turner elég nagy baromságokat beszélsz.
2011. aug. 24. 12:04
 17/22 Joy Turner ***** válasza:
59%
Nem beszélek baromságokat. Te vagy egy nagy barom, ha nincs annyi józan paraszti eszed, hogy ezt felfogd. Nem a borotválástól erősödik meg agyasok. Így is úgy is megerősödik a kor előrehaladtával, mert hormonális változások mennek végbe a nők testében. Tehát 13 éves korodban még nem erős, de 20 éves korodra erősebb lesz, és sötétebb a borotválástól függetlenül. Sok agyatlan gondolkodni nem tudó/akaró ember engem ne oktasson ki, mert értek hozzá. De nyugodtan fel lehet keresni egy bőrgyógyászt, és ő majd alátámasztja, amit írtam.
2011. aug. 25. 15:29
 18/22 A kérdező kommentje:
Én se értek veled egyet Joy Turner mert édesanyámnak a születése óta szőke a lábán a szőr...
2011. aug. 25. 19:21
 19/22 Joy Turner ***** válasza:
37%
Istenem........ Komolyan.... Csak agyatlan emberek vannak itt???? Mert tudod senki sem ugyanolyan. Nem törvényszerű, hogy sötét lesz. Képzeld, nekem is születésem óta szőke, pedig borotválom. Na, most akkor mi van???? Amúgy meg te nem értesz velem együtt??? Most kezdesz még csak szőrösödni, banyek... Nulla tapasztalat szőrtelenítés terén, de azért nem értesz velem egyet. B@aszok rá, csinálj amit akarsz. Jó tanácsnak írtam, amit írtam. De nekem tök 8.
2011. aug. 29. 15:14
 20/22 A kérdező kommentje:
Miért nem tudod elfogadni más véleményét? Többen, is írták, hogy besötétedik, és azért két borotválás között nem évek telnek el, így egyértelmű, hogy nem a kor előrehaladtával sötétedik a szőr, hanem a borotválástól. Szerintem.
2011. aug. 29. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!