Miért kell lenézni másokat a külsejük miatt?
Figyelt kérdés
pl.: én. 14 éves vagyok. Szentem plázapics@nak néznétek. Igenis törődök magammal, a külsőmmel. Sminkelek, divatosan öltözködöm magas sarkút is szoktam hordani.
Közben a belülről egyáltalán nem vagyok pics@. Ha kapnék 5 milliót abból vagy 3-at a gépemre költenék csak, hogy tuti zsírban menjen rajta az összes MMORPG.
Úgyhogy nem értem itt is az emberek, ha valaki képet rak ki és már egy kicsit is pics@s rajta, akkor elkell vetni -.-
2011. aug. 22. 17:13
11/20 anonim válasza:
most arra vagy büszke, hogy lànyos a külsöd és közben meg mint ha fiú lennél vagy kocka?.. mit hencegsz? meg mivel? tiszta szànalom...
12/20 anonim válasza:
jaaa h úgy :D én abból indultam ki h vigye az mmokat. de persze ha maxot akarod akk benne van 3 millába
13/20 anonim válasza:
elözö: attól még h szereti az mmokat nem fiús vagy kocka. tiszta stereotipiák és sexizmus amit mondtál
14/20 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok fiús :D
előző hát igen vmi profira gondoltam. Mert még a 300 ezres géppel is laggol ez a szar.
2011. aug. 22. 17:42
15/20 A kérdező kommentje:
Meg hencegek? A barátaimnak nem is merem elmondani, hogy szeretem. Hála istennek tavaly nyáron épp a nyári szünet előtti napon tudta meg az egyik fiú. Hát akkor egész nap rajtam röhögtek -.-
2011. aug. 22. 17:44
16/20 anonim válasza:
Amennyire Ti lenézitek az olyan lányokat, akik természetesek. AZ osztály plázacicái is folyton kiröhögik az olyan lányokat, akik nem "méltóak" hozzájuk.
17/20 anonim válasza:
16 (lassan 17) éves vagyok, szőkésbarna festett hajam van, imádok sminkelni és szépségápolási blogokat/cikkeket olvasni,műkörmöm van, szoktam néha házibuliba is járni, és a fiúk körébe sokszor népszerű vagyok. De ez nem azt jelenti hogy valaki plázakva. MMORPG-t imádom-3 éve wowozok nemrég aionozok is, FPS-t imádom (cod mw 2 online) xbox360ozok,imádom a rockot, na aztán mi van?:) semmi. legalább mi sokszínűek vagyuk. Kinek a pap,kinek a papné. Mindenki máshogy egyedi.:)
18/20 anonim válasza:
Szia! A kérdésből adódóan azt hittem, végre egy normális felvetés lesz, de amit alatta láttam.... :D 14 éves kis takony vagy, aki egy divatp*csa. Minek sminkeled magad? Minek hordasz magassarkút? Kislány vagy még, basszus! Inkább menjél, játszál a gépen Barbie öltöztetőset.
19/20 anonim válasza:
Én azt mondom hogy néha vedd lazábbra a dolgokat ne sminkeld ki magad minden nap mert az mindenkinek megszokott lesz, néha lapos sarkú és egy kicsit visszafogottabb ruha csodákra képes bár én is azt mondom hogy a smink nem valami jó de hát ki mit követ én általában csak alapozót használok de azt se minden nap és persze ha hazaérek mindig lemosom :)
20/20 A kérdező kommentje:
:D
igen tudom h a kevesebb néha több de sajnos a szempilláim elég világosak szemceruzával meg nagyon hülyén néz ki ha azzal emelem ki ezert marad az enyhén füstöt:D
2011. aug. 31. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!