Miért égő szilikonpéntos melltartót hordani? Komolyan ezért fognak "lenézni"?
Szerintem egyáltalán nem égő
Aki ezt lenézi az hülye
Amúgy meg inkább a cinkesebb, ha normális melltartót vesznek fel pánt nélküli tophoz. Ahhoz inkább szilikonpántos melltartó illene.Elvégre azt nem lehet látni annyira.
Szóval ne aggódj, ne görcsölj ezen. A lényeg, hogy Te jól érezd magad a bőrödben!;)
Az elsőnek: Köszönöm, igazad van, de azért nem akarom, hogy lenézzenek. Viszont megnyugtattál egy kicsit, tök jó, hogy még létezik olyan amber, aki nem tartja ezt égőnek. :)
Másodiknak:
Köszi a tippet, de több pánt nélkülit is próbáltam már, viszont mindegyik nagyon erősen tartotta a mellemet, ami meg nem, azzal meg látszott, hogy lóg. Szóval NEM fogok mindennapokra pánt nélkülit hordani, mert nem akarom, hogy 25 éves koromra a hasam aljáig nyúljanak a melleim (fent leírtam, hogy mire alapozom ezt). Persze alkalomra olyan szép ruhához néha-néha el lehet viselni, de nem mindennapokra. Egyébként nekem nem barnás-sárgás, mert inkább veszek újat, ha elszíneződik és már nem lehet kimosni. Illetve nem is vág be a vállamba/bőrömbe, tehát viszonylag feltűnésmentes (jó, nyilván nem közelről vagy ha megcsillan rajta a fény).
Remélem, van még, aki ezt nem tartja cikinek.
Évek óta hordok pántnélkülit, a melleim mégsem nyúltak meg, ha szorít, akkor nem megfelelő a méret. Természetesen, ha Te jól érzed magad a szilikonpántos melltartóban, természetesen hordjad, ne foglalkozz más véleményével, de mivel itt feltetted ezt a kérdést, ne várd, hogy mindenki egyetértsen Veled. Számomra nem igényes és meg is akad a szemem az utcán azon, aki ilyet visel, bár az tény, hogy a csőtop alól kilógó normál pánt tényleg cikibb, de ezek a pántok akkor is feltűnőek..
Igenis égő a szilikonpánt, mert látszik. Leplezni akarod vele a pántot, de legalább annyira feltűnő, mintha rendes melltartópántot vennél fel.
A véleményem röviden annyi: ahogy a dagadtak ne viseljenek minit, meg cicanacit rövid pólóval, úgy a nagy mellűek se viseljenek csőtopot, ha csak pántos melltartó fogja meg a mellüket.
Olyan természetes elvárás, hogy a túl soványak/ kövérek mit ne vegyenek fel, de pont ez lehet a nagy melle is. Ha nem fog a pánt nélküli melltartó akkor vegyél fel pántosat, olyan ruhával, felsővel ami takarja a melltartó pántot.
Ennyi.
17:51es vagyok, amúgy nem hiszem, hogy a szilikonpánt miatt közösítenének ki, de tény, hogy cseppet sem sikkes a szilikonpánt.
Csőtophoz nem hordok melltartót, mert megtehetem, nincs nagy mellem, és nem is lóg, de ha nagy/ lógós lenne akkor maradnék a rendes felsőknél.
Amúgy tényleg ennyi a megoldás.
Minden bántás nélkül.
Mindenki vitatkozik itt a másikkal,hogy szilikon vagy sima pánt legyen,de a legegyszerűbb megoldást nem veszitek figyelembe!
Miért nem veszel testszínű melltartót,vagy olyan színű pántokat?Az nem olyan feltűnő mint a szilikon,de mégsem látszik annyira mint a sima.Ennyire egyszerű szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!