Miért égő szilikonpéntos melltartót hordani? Komolyan ezért fognak "lenézni"?
Utolsó igazad van, én is ezt írtam, és le is pontoztak.
Valamiért fáj az igazság??
Azt mondták, vastag combon gáz a csőnaci, leggings, mini, nagy seggen szintén gáz rövid pólóval. Hájas hasra nem jó a haspóló stb.
Így nagy mellre gáz az olyan top, amiből kilógnak a pántok. Akinek akkora melle van, hogy nem tartja meg a pánt nélküli melltartó vagy melltartó nélkül nem tud létezni, az vegyen fel más felsőt.
Ez pont olyan ciki mint a cölöp combokra a mintás 7/8- os leggings.
Szia!
Bocsi nem olvastam el a többi hozzászólást mert lusta vagyok, ezért nem tudom hogy írták már e ezt előttem :)
A szilikon pánt is látszik sajnos, ezért ugyan olyan mintha rendes pánt lenne...:/ ez van
Én úgy tudtam, hogy a mellben nincsenek a mell tartásáért felelős izmok :O de lehet hogy most butaságot mondtam :)
Ha pedig trikót veszel fel, akkor nyugodtan keresztbe teheted a pántot és nem látszik.:)
Nah szija jóéjt.
Jujj ez a kép undorító.
Na ilyen a szilikonpánt..... ennél nem sok gusztustalanabb "ruha" van.
Köszönöm a véleményeket!
A képeken bevágott a szilikonpánt a nők vállába. Hangsúlyozom, nekem NEM vág be soha. (Annyira azért nem lóg a mellem, hogy csak bevágó melltartópánt tartja meg.)
Nem hordok csőtopot (csak buliba, de ahhoz pánt nélküli melltartót húzok), nem ilyenhez kell, hanem keresztpántos vagy birkozófazonokat hordok, vagy sima spagettipántos topot. Ezeknél mindegyiknél furcsán áll a melltartó pántja, mert egy sima spagettipántoshoz is furán néz ki az, hogy a top pántja mellett ott a melltartó pántja. Ami nem lehet mindig pont ugyanolyan színű, mert akkor minden árnyalathoz kéne másik melltartó, de az képtelenség. Még a fehér topokhoz sem jó a fehér melltartópánt, mert évek alatt kicsit szürkül a fehér, és nem szeretem, ha a melltartóm pántja szürke, míg a top szép fehér, elütnek egymástól. Az x-hátú vagy birkozótopok esetében sem mindig jó a keresztpátos melltartó, mert valamelyik még pont kilátszik alóla. Az meg úgy nagyon furcsa. A szilikonpánt is látható, de messziről nem. A színes melltartópántok messziről is. Így is rossz, hogy ilyent hordok? (Csak érdekel.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!