Lányok! Ti mit élveztek a kánikulában?
Én már alig várom, hogy ősz vagy tél legyen.
Ebben a hőségben nem tudok sminkelni, mert minden lefolyik rólam, sőt még arckrémet se tudok felkenni, mert az is lejön. Ha sietnem kell, ne adj isten futnom, mert késésben vagyok, a ruhám tele lesz izzadságfoltokkal, és kipirosodik az arcom.
A hosszú hajamat nem tudom leengedni, mert megsülök, muszáj összefognom.
Egyszerűen utálom ezt a hőséget.
Arról nem is beszélve, hogy télen sokkal változatosabban lehet öltözködni. Szerintem. Ott vannak a szép csizmák, a csinos kabátok stb.
Szeretem a nyarat. Amikor kellemes meleg van, felvehetek egy miniszoknyát meg egy lenge kis blúzt, van valami kis színem (újabban jobban kedvelem az enyhén napbarnított bőrt, mint a teljesen fehéret), jól mutat egy kis csillámpúder, jó flangálni a kedvenc szandálomban. De amikor már ez a dögletes meleg van, az valami borzalmas. A hajamat sem tudom kivasalni, mert úgy izzadok, hogy se perc alatt visszagöndörödik (úgyhogy hagyom göndören, ami tul.képp jobban áll), a sminkem lefolyik, izzadok, mint egy ló, ragadok, és kb 3 olyan ruhám van, amit kánikula idején is be tudok vetni.
Szerintem is a tél a legjobb öltözködés szempontjából, rengeteg csinos téli ruha van, ráadásul a réteges öltözködés is trendi^^
Bár holnap megyünk fürdeni, a 26°C viszont egyáltalán nem lesz hűsítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!