Mit gondoltok az olyan lányokról, akik egyáltalán nem sminkelik magukat?
én sminkkel is k.rva ronda vagyok szóval ..
meg nem tudom,engem valahogy irritál ha rajtam van az alapozó :S
meg amikor égen festettem a szemem,mindig belefolyt a szemembe a festék,mert könnyeztem vagy nem tom és elkezdett viszketni ... meg állandóan szétfolyt az arcomon és nagyon gáz volt,folyton mikor megvakartam a szemem vagy odanyúltam,máris elkenődött az egész
szóval én jobban érzem magam nélküle
13l
Én nagyon sokáig csúnyán pattanásos voltam, és amióta nem rakok arcomra alapozót, szépen lassan kivártam (kb. 1 év) és eltűntek a pattanások. Nem tömítettem el. És oké, lehet kellemetlen volt, és utáltam magam, és azt kívántam bárcsak egy zsákot húznának a fejemre, a mostani eredménnyel 100%-osan elégedett vagyok.
Az, hogy nincs rajtad smink, nem jelenti azt, hogy igénytelen vagy. Az igénytelenség nem itt kezdődik, hanem ott, hogy büdös vagy, nem cserélsz alsóneműt, nem mosol fogat...stb.
A cikk szánalom ne törődj vele....
Ha a barátod szeret akkor nem a sminket szereti...
Amúgy én is csak alapozót használoka zt is csak akkor ha valami olyan bőrproblémám előjött....és azt is csak akkor (xD) ha azzal a bizonyos sráccal találkozok akinek tetszeni szeretnék...
Illetve van még a szempillazelé ami lényegében nem igazán smink csak megemeli a szempilláimat, ez ritkán bevetem...a soha régen illet rám smink terén mostmár annyira nem...de elég sűrűn látni így is nélküle...akik meg a boltik nem mennek el szempillaspiráln nélkül azok meg gebegyenek emg nyugodtan és pazaroljanak az életükből annyi időt a sminkelésre meg az amiatti izgulásra :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!