Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elegem van! Mi baja van...

Elegem van! Mi baja van mindenkinek? Tényleg ronda?

Figyelt kérdés
Elegem van hogy nagyon nagyok a melleim . Én eleinte nagyon szerettem őket de mindenki megjegyzést tesz rájuk pl suliba a lányok azt mondták hogy tőgyeim vannak a fiúk meg azt mondják a hátaim mögött hogy milyen bögyös vagyok stb és ez nagyon zavaró tud leni . Pedig hát vannak nálam nagyobbak is mert nekem 80B-s a melleim de azért látszik meg mert hozzá kicsi vagyok és viszonylag vékony is (160/42) . A barátnőim meg úgy tettek hogy ne hordjak már toppokat inkább hordjak pólókat de könyörgöm meleg van !! Meg mi az már hogy ne ? Pedig nincsenek is úgy kivágva ! És akkor most én szégyelljem magam hogy nagyok ? Más nők meg majd pénzért fogják megcsináltatni . De annyira rossz hogy megjegyzéseket tesznek rá :( :( !
2011. aug. 12. 16:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Csatlakozom... Ha vékony vagy, nem lehet 80B a méreted. Nem 75C inkább?
2011. aug. 12. 22:42
 22/28 anonim ***** válasza:
25%

Hát ha egy ilyen átlagos méret ennyire szemet szúr, akkor baj van. Mert tényleg rossz méretet hordasz, vagy hülye vagy a méréshez, vagy valami. :S Fogj egy centit, a melled alatt, vízszintesen mérd le, tuti nem lehet 80 centi, max 70-es sztem, ha meg rossz melltartót hordasz, akkor tényleg festhetsz nevetségesen. (5kilóval több vagyok nálad, B-C mérettel, de körméretben a 70-es is bő rám, csak viszonyításnak)

Vegyél egy jó melltartót és topot, aztén fél év alatt beér meg lehagy mindenki mellméretben. De ha hagyod magad befolyásolni, akkor meg is érdemled, hogy megsülj, szóval ne másokra hallgass.

2011. aug. 12. 22:47
 23/28 A kérdező kommentje:
Ne haragudj meg de te nagyon sík van " tuti nem lehet 80 centi, max 70-es sztem, ha meg rossz melltartót hordasz, akkor tényleg festhetsz nevetségesen" mert azért az tudni illik hogy az nem csak a hátnak a mérete mert a mell oldalának is lehet széles . Amúgy jó melltartót hordok és figyi már hogy jött ide hogy azért égek mert rossz méretet hordok mi vagy már te Wilhelm Grimm hogy hozzá teszel és elveszel néhol az írásomból ?? Én azt mondtam hogy mindenki azt mondja hogy nagyok a dudáim ! És igen vékony vagyok ! És ha ismernél tudnád hogy igazam van de azért ne várd már hogy le is fényképezem majd neked a melleim ! És igen volt rajtam már kisebb méret de kicsi volt . Ha nem hiszed így jártál . Most mi a f.asznak hazudnák erről ????
2011. aug. 12. 23:03
 24/28 anonim ***** válasza:
egyébként most hogy belegondok és hogy tudom milyen a 75/e, a 80/b tényleg kicsinek mellméretre viszont annál szélesebbnek hangzik
2011. aug. 12. 23:33
 25/28 anonim ***** válasza:
*mellméretre kicsinek, viszont annál szélesebbnek
2011. aug. 12. 23:34
 26/28 anonim ***** válasza:
47%

jah rosszul emlékeztem, nemis 75/e, hanem 70/f lényegtelen

a 80/b KICSI

2011. aug. 12. 23:42
 27/28 anonim ***** válasza:
52%

Értsd már meg, hogy akinek 80-nal kezdődik a melltartómérete, az csak akkor lehet mellé vékony, ha kb 180 cm!!!

És légy szíves ne bunkózz, ha segíteni akarunk, mert azt hiszem jóval több élettapasztalatunk van, mint neked, és én is évekig rossz méretet hordtam tizenévesen, mert fogalmam nem volt, hogy mit jelent a számozás, azt hittem, hogy a szám a MELL kerületét jelenti, de nem, mert a HÁT KERÜLETÉT jelenti. A betű mögötte pedig a mell mínusz hátból jön, de ennek nyugodtan utána lehet nézni. Hidd el, most vagy te mérted rosszul, vagy a mérlegetek romlott el, de nagyon...

Javaslom, mért meg a hátadat, közvetlenül a mell alatt, és az a szám, ami kijön, az lesz a méreted száma is.

Hiába pattogsz azzal, hogy neked széles a melled, ez alapján a melltartóméret alapján a HÁTAD SZÉLES, emellé viszonylag kicsi mellek jönnek. Ha azt állítod, hogy bögyös vagy, akkor BIZTOSAN NEM JÓ a méret, amit hordasz.

25/N

2011. aug. 13. 09:25
 28/28 anonim ***** válasza:
52%
Pontosan így van, ahogy az előző lány írta. Segíteni akarunk, mert eleve nem lehet túl kényelmes, sem túl esztétikus rossz melltartót hordani. Mivel azt írtad, hogy "nagyon nagyok a melleim", így a B kosarat én is kizártnak tartom, főleg 80-as háthoz. 19L
2011. aug. 13. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!