Elegem van! Mi baja van mindenkinek? Tényleg ronda?
Hát ha egy ilyen átlagos méret ennyire szemet szúr, akkor baj van. Mert tényleg rossz méretet hordasz, vagy hülye vagy a méréshez, vagy valami. :S Fogj egy centit, a melled alatt, vízszintesen mérd le, tuti nem lehet 80 centi, max 70-es sztem, ha meg rossz melltartót hordasz, akkor tényleg festhetsz nevetségesen. (5kilóval több vagyok nálad, B-C mérettel, de körméretben a 70-es is bő rám, csak viszonyításnak)
Vegyél egy jó melltartót és topot, aztén fél év alatt beér meg lehagy mindenki mellméretben. De ha hagyod magad befolyásolni, akkor meg is érdemled, hogy megsülj, szóval ne másokra hallgass.
jah rosszul emlékeztem, nemis 75/e, hanem 70/f lényegtelen
a 80/b KICSI
Értsd már meg, hogy akinek 80-nal kezdődik a melltartómérete, az csak akkor lehet mellé vékony, ha kb 180 cm!!!
És légy szíves ne bunkózz, ha segíteni akarunk, mert azt hiszem jóval több élettapasztalatunk van, mint neked, és én is évekig rossz méretet hordtam tizenévesen, mert fogalmam nem volt, hogy mit jelent a számozás, azt hittem, hogy a szám a MELL kerületét jelenti, de nem, mert a HÁT KERÜLETÉT jelenti. A betű mögötte pedig a mell mínusz hátból jön, de ennek nyugodtan utána lehet nézni. Hidd el, most vagy te mérted rosszul, vagy a mérlegetek romlott el, de nagyon...
Javaslom, mért meg a hátadat, közvetlenül a mell alatt, és az a szám, ami kijön, az lesz a méreted száma is.
Hiába pattogsz azzal, hogy neked széles a melled, ez alapján a melltartóméret alapján a HÁTAD SZÉLES, emellé viszonylag kicsi mellek jönnek. Ha azt állítod, hogy bögyös vagy, akkor BIZTOSAN NEM JÓ a méret, amit hordasz.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!