Elegem van! Mi baja van mindenkinek? Tényleg ronda?
vagyis még mindig 165 magas, nemcsak volt :D
2011. aug. 12. 17:01
Ha nem megfelelő melltartót használsz, vagy nem használsz melltartót, és lógnak, akkor azért mondhatják, hogy tőgyeid vannak. Az, hogy a fiúk bögyösnek hívnak, szerintem nem gáz. Változtass a megjelenéseden egy kicsit, ha túl feltűnő vagy, akkor abból vegyél vissza, ha nem, akkor turbózd fel kicsit magad, hogy az tűnjön fel nekik...
2011. aug. 12. 17:10
13/28 A kérdező kommentje:
Hülyeség hogy lóg nem lóg na még az volna a szép ! Jó kerek formája van :P ! És melltartóban is jót hordok ! Most miért hordanák pár számmal kisebbet vagy nagyobbat ?!
Amúgy köszi mindenkinek aki írt :) !
2011. aug. 12. 18:45
Megmondjam miért? Mert a kismellűeket is csúfolják. ŐK így próbálják levezetni az energiát, és talán egy kis önbizalmat szerezni, hogy a mások "tőgyeit" piszkálják. Pedig ennek semmi értelme, mert nem tehetünk a másik méreteiről. Ő nagyobbat kapott, akkor fogjam be a szám. Hidd el, örülj, hogy nagyobb melleid vannak. Vagyis álljunk meg: 80/B olyan nagy lenne? Szerintem nem. Ha még csinálsz egy-két mellizom gyakorlatot, szépen is fognak állni. Inkább legyen nagyobb melled, mint kicsi. Nekem nagyon kis melleim vannak 15 évesen. Olyanok csak, mint 2 pattanás. Nem látszanak, és hidd el, nem könnyű elviselni a folytonos csúfolásokat, cikizéseket. Örülj, hogy neked legalább van, és nem neveznek fiúnak, laposnak, Ms. kismellűnek. Csakmert engem gyakran hívnak így.
2011. aug. 12. 19:11
A B a tök átlag kosárméret, nekem is B és nem nagy egyáltalán. A 80 pedig kicsit széles HÁTRA utal.
2011. aug. 12. 19:17
A 80/B tényleg átlagos méret, tényleg nem annyira óriási, hogy gúny tárgyává kellene tenni. Viszont mivel még kamaszok vagytok, nyilván a többi lánynak még kisebb, és ezért te kitűnsz közöttük.
Mondjuk ez sajnos nem biztos, hogy később előnyödre válik, mert akinek már ilyen korban nagyra nő a melle, annak általában lógni szokott a későbbiekben. Mondjuk nem is a mellméret a lényeg, hanem az, hogy nagyon kicsi vékony vagy, és valószínűleg a testalkatodhoz aránytalanul nagy a melled. Ha arányos lenne, nem tűnne fel annyira senkinek.
2011. aug. 12. 19:49
Várj egy percet.
Ha 160 cm-hez 42 kg vagy, akkor eléggé hajazol az anorexiára, sőt.
Akkor egyszerűen képtelenség, hogy 80B legyen melltartómétered - a 80 a hát szélességére utal! Inkább próbálj meg egy kb 65 vagy 70-t. A B kosár pedig egyáltalán nem nagy...
2011. aug. 12. 20:00
19/28 A kérdező kommentje:
Basszus mondom hogy annyi :O :S ! És ezért olyan feltűnő . Mert vannak ismeretségben sokkal nagyobb mellű nők mint 80B-s csak én kellőképp vékony vagyok hozzá és azért furcsa .
Ez az, ha vékony vagy akkor, hogy lehet 80-as? Az a mell ALATTI HÁT kerületet jelenti... Akkor nagyon széles lehet a hátad.
2011. aug. 12. 21:07
Kapcsolódó kérdések: