Elegem van! Mi baja van mindenkinek? Tényleg ronda?
Még biztos tizenéves vagy, ekkor még ilyenek az emberek, beszólogatnak, hagyd rájuk... tiniévek, elmúlnak.:)
Nem olyan iszonyat óriási a 80B-s, szerintem idősebb korban örülni fogsz neki.
próbáld meg megtanulni kezelni a helyzetet és az előnyödre fordítani :)hidd el egy csomóan irigyelnek érte, a legtöbb fiúnak meg bejönnek a nagy mellek! csak légy magabiztos :)
nekem is nagy melleim vannak, az arcom nagyjából semmilyen és csak ennek köszönhetem, hogy a pasik észrevesznek! :)
18/L
Csak irigykednek, de tényleg! Kinek kell valami elöl deszka hátul léc felépítésű csaj. Engem is piszkáltak, mert nagyobb volt, mint másoké, én meg csak annyit mondtam nekik, hogy "ne aggódj, majd lesz neked is ekkorra, csak idő kell", a fiúknak meg tetszik, csak nem tudják magukat kifejezni és még úgy mondják, hogy pfuj mekkora bögy. Fel a fejjel, meg öltözz ahogy jól esik, ne halgass a lapos majmokra!!!
21L
ex-barátnőmnek 75/e, 165 magas volt és 52 kiló.
ergo vékony, nagy mellekkel, és nagyon sok lány irigyli.
neki szép formájú is volt, de a nagy mell sokszor csúnya (lógós, nem egyforma blablabla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!