Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi öregíti az arcot?

Mi öregíti az arcot?

Figyelt kérdés
leginkább?
2009. ápr. 12. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

igen! a szoli oregit :P

de nyugi ez msot nem par alkalomnal vevodik eszre.. hanem ha sokszor jarsz es sokat :)

en is jartam vagy 2 honapot.. minden heten 2x osszesen 15 percet :P es mindenki azt modnja hogy olyan baba arcom van.. es egyaltalan nem rancos vagy vmi !!

amugy a dohanyzas is nagyon rossz neki.. alkohol fogyasztas.. napfeny...sminkek...a levego szennyezodes is.. es meg sok minden :P

pusz

2009. ápr. 13. 12:51
 12/12 anonim ***** válasza:

12:51 es vaalsozlo.. most 9olvastam a valasozkat.. es tenyleg ugy tunik hogy oregebbnek akarsz tunni :(

nem tudom miert.. orulnek ha megirnad a korod es az okokat :)

amugy ha azert mert tizeneve4s vagy es a fiuk nem latnak eleg noiesnek vagy eleg felnottesnek akkor erre nem az a modszer hogy gyors oregitsuk a bort!!

hanem elsosorban gondolkozzunkfelnottesen.. oltozkodjunk csinosan akar sportosan vagy elegansan is.. aztan hajad vagassd le valami trendire.. es kicsit tobbet sminkelj..

de legyszi ne tedd tonkre a borod !!!

ha akarsz irj e mailbe nekem :)

es bocsi ha nem akarod oregiteni a borod de nekem is igy tunt :(

pusz

2009. ápr. 13. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!