Mi öregíti az arcot?
igen! a szoli oregit :P
de nyugi ez msot nem par alkalomnal vevodik eszre.. hanem ha sokszor jarsz es sokat :)
en is jartam vagy 2 honapot.. minden heten 2x osszesen 15 percet :P es mindenki azt modnja hogy olyan baba arcom van.. es egyaltalan nem rancos vagy vmi !!
amugy a dohanyzas is nagyon rossz neki.. alkohol fogyasztas.. napfeny...sminkek...a levego szennyezodes is.. es meg sok minden :P
pusz
12:51 es vaalsozlo.. most 9olvastam a valasozkat.. es tenyleg ugy tunik hogy oregebbnek akarsz tunni :(
nem tudom miert.. orulnek ha megirnad a korod es az okokat :)
amugy ha azert mert tizeneve4s vagy es a fiuk nem latnak eleg noiesnek vagy eleg felnottesnek akkor erre nem az a modszer hogy gyors oregitsuk a bort!!
hanem elsosorban gondolkozzunkfelnottesen.. oltozkodjunk csinosan akar sportosan vagy elegansan is.. aztan hajad vagassd le valami trendire.. es kicsit tobbet sminkelj..
de legyszi ne tedd tonkre a borod !!!
ha akarsz irj e mailbe nekem :)
es bocsi ha nem akarod oregiteni a borod de nekem is igy tunt :(
pusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!