Formálni lehet valahogy az arcot? Úgy értem beavatkozások nélkül.
a szemeim nagyon belemélyednek az arcomba, tehát körülötte ilyen karikás, vagy hogy is mondjam... tehát mélyen ülő, és nagy, kék szemek, mivel rövidlátó vagyok... ezért hogyha mosolygok akkor olyan furán néz ki az arcom és ettől látom pufinak... és nem tetszik
változhat még? 15 éves vagyok
Változhat még, persze.
Viszont ha soványabbat akarsz, akkor legegyszerűbb, ha fogysz egy kicsit, hátha az arcodból fogysz először.
fogyás-hizás + smink + jó frizura, esetleg szemüveg.
egyébként kb 20 éves korunkig még sokat változhat az arcunk.
hmm, köszi :) amúgy szemüveges vagyok
most 172-173 cm vagyok (EZ is zavar...) és körülbelül 55 kg vagy több. Mostanában viszont nem nagyon eszek és kicsit meg is látszott rajtam, például a hasamon meg a combomon, de az arcomat nagyon nem szeretem...
talán egy frizura-változtatás is jót tenne, egyenes hajam van, világosbarna és hosszúra szeretném, most a vállamtól kicsit lejjebb ér és hát frizurám az nincs... csak így középen el van választva és kifésülve aztán annyi.. de olyan "rockeresebb" frizurát szeretnék, bár mindegy, csak hosszú hajra legyen :D
sokkal jobban szeretném ha az arcom szabályosabb lenne, éles arcvonásokkal, nem is tudom hogy magyarázzam... mindenesetre köszönöm a tanácsokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!