Mi öregíti az arcot?
Figyelt kérdés
leginkább?2009. ápr. 12. 18:54
1/12 anonim válasza:
Dohányzás, szolárium,alkohol, kevés folyadékfogyasztás, túlzott sminkelés, stressz, drogok, kialvatlanság. Meg biztos sok dolog van még,csak most kb. ennyi jutott eszembe.
3/12 anonim válasza:
A fekete haj? Szerintem nem mindenkinek :) Nekem is fekete, és sokszor néznek 15-nek..(20 vagyok). Szerintem arcfüggő, kinek hogy áll :)
4/12 A kérdező kommentje:
ezenkívül?
a szolárium tényleg öregít?
köszi:)
2009. ápr. 12. 19:19
5/12 anonim válasza:
aha, akárcsak a sok nap is, ha megnézed akik ilyen tengerpartí, meleg vidéken élnek nekik sokkal hamarabb öregszik a bőrük(zone club, 10évvel fiatalabb műsorba sok ilyet látni).
6/12 A kérdező kommentje:
írtok még?
2009. ápr. 12. 19:33
7/12 A kérdező kommentje:
szükségem lenne rá!
:)
2009. ápr. 12. 19:34
8/12 anonim válasza:
öregebnek akarsz tűnni?:S miért?:S utána meg sajnálni fogod,hogy tönkre teszed a bőröd
9/12 anonim válasza:
A szolárium is öregíti a bőrt. Ha hosszú ideig van kitéve a bőr ilyesmiknek (szolárium, dohányzás, alkohol, túlzott smink, rendszeres púder stb.), akkor nemcsak öregíti, hanem kifejezetten csúnyítja az arcot. Ráncos is lesz. Kozmetikusként nem javasolnám az ilyen "öregítő" technikákat, mert majd huszonévesen megbánod.
10/12 anonim válasza:
miért akarsz öregebnek látszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!