Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy átlagos arcot hogyan...

Egy átlagos arcot hogyan lehet szebbé tenni sminkkel?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:

úgy hogy kisminkeled...

alapozó ahová kell (nem az egész arcra) kis kőpúder, spirál, ceruza, szájfény, ennyi

2011. júl. 6. 16:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ki kell sminkelni, de van akinek nem áll jól bizonyos smink, vagy az erős smink.
2011. júl. 6. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
attól függ, milyen az arcod? valamit azért mondj el róla!
2011. júl. 6. 16:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát az orrom nem a legszebb, olyan kicsit turcsi orrom van:S, szemeim nagyobbak, szebbek, a szám se a legszebb, hosszúkás arcforma, nem beesett arc. Szemöldököm vékony nagyon.
2011. júl. 6. 16:07
 5/10 anonim válasza:
ha barnább a bőröd akkor a szemedet emelném ki, ha pedig világos a böröd akkor meg arcpirosító
2011. júl. 6. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát a pirosító megemeli az arcodat, ad neki egy vonalat. Ha nem zsíros a bőröd -ergó nem fénylik- akkor highlightert rakhatsz a pirosítód felé, egy kicsit. ettől nyílik a tekintet.

a szemedről írtad hogy nagy, a gyöngyházfény is nyitja a tekintetet, szerintem főleg a rózsaszín, de barna is, fehér is, attól függ mi áll jól!

a szempillaspirált pedig ha kifelé húzod, nem egyenesen, cicásabb lesz a szemed.

ha a szád pici, kerüld a sötét rúzsokat, inkább barack színűt használt, halvány rózsaszínt, és picit ki is mehetsz a vonalból, így :

[link]

előző voltam. :)

2011. júl. 6. 16:10
 7/10 anonim ***** válasza:
vagyis utolsó előtti :)
2011. júl. 6. 16:11
 8/10 anonim ***** válasza:
ja igne, kifelejtettem hogy ha az orroddal gondod van, az oldalakra kenj sötétebb alapozót, hogy megnyújtsa, az orrod "tetejére", bocsi nem tudom másképp, pedig világosabbat, hátha :) ja és az is sokat dob, ha a szemkörnyéket, és a szemhéjadat lealapozod!
2011. júl. 6. 16:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat=)
2011. júl. 6. 16:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Az orrom hegyével sem vagyok megelégedve.
2011. júl. 6. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!