Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Átlagos az arcom, hogyan...

Átlagos az arcom, hogyan legyen belőle szép? Milyen sminkkel?

Figyelt kérdés

Szőke vállig érő haj, fehér bőr, zöld szem, átlagos száj, orr. stb. Semmi kiugró nincs rajta vagy kirivó, talán a homlokom szélesebb, arcformára ilyen vagyok mint

[link]

2010. szept. 10. 19:51
 1/2 anonim ***** válasza:
szemhéj tus szempillaspirál szájfény
2010. szept. 11. 10:23
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Ha nem használok minimum szemceruzát és szempillaspirált, akkor úgy nézek ki mint aki beteg, és fáradtnak is érzem magam. Szóval nekem ez az alap. De mivel elég fakó a bőröm, így vékonyan felkenek egy kis alapozót, plusz a szemceruza és spirál, egy kis pirosító és teljesen más lesz az arcom, élénkebb.

Én a barna szemceruzát ajánlom, vagy lehet fekete is, csak azt vékonyabban. Plusz világos szürke szemhéjfesték, ha kicsit többet akarsz.

2010. szept. 13. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!