Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért akar mindenki tökéletes...

Miért akar mindenki tökéletes lenni?

Figyelt kérdés
EZt nem értem. MIndenki próbálja eltüntetni, takargatni a szépséghibáit. Nekem az átlagosnál nagyobb a fülem, és az orrom sem tökéletes. Nagyon anyajegyes vagyok, az arcomon is legalább 10 van. SZóval nem vagyok tökéletes. Viszont ezzel tűnök ki a tömegből. Én ezt nem hibának veszem, mert nekem kifejezetten tetszik, hogy nem vagyok ugyan olyan, mint a többiek. Régen ezeket a hibákat nagyon szégyelltem, és rondának tartottam emiatt magam. Azóta észrevettem, hogy ez már szinte szépít is rajtam, és azóta a kisugárzásom is sokkal nagyobb. Akkor miért akar mindenki tökéletes lenni?
2011. aug. 8. 15:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

mindenki tudja hogy nem létezik tökéletes... max számomra. Én néha ha megcsinálom a hajam ahogy nagyon tetszik+ olyan smink , szexi ruha akkor úgy nézek ki hogy számomra az már tökéletes :D nem értem miért baj az hogy az emberek meg akarnak felelni maguknak.

19L

2011. aug. 8. 19:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs olyan, h tökéletes.. Szerencsém van, mivel nm látszik rajtam, mennyi idős vagyok, jók a génjeim. Viszont van más, amit így ránézésre meg sem mondana bárki, az ízületeim tropák és (ezt is a géneknek köszönhetem..)

Pár kg kéne fogynom és jól néznék ki, mondjuk így sem érzem magam csúnyának és a kisugárzásomon sem venni észre, csak nekem lenne jobb.

Szal nm arra törekszem, h tökéletes legyek, hanem h jobban érzem magam.

Azzal én sem értek egyet, h mű cici minek kell..??meg a kiló smink?..

2011. aug. 8. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!