EZt nem értem. MIndenki próbálja eltüntetni, takargatni a szépséghibáit. Nekem az átlagosnál nagyobb a fülem, és az orrom sem tökéletes. Nagyon anyajegyes vagyok, az arcomon is legalább 10 van. SZóval nem vagyok tökéletes. Viszont ezzel tűnök ki a tömegből. Én ezt nem hibának veszem, mert nekem kifejezetten tetszik, hogy nem vagyok ugyan olyan, mint a többiek. Régen ezeket a hibákat nagyon szégyelltem, és rondának tartottam emiatt magam. Azóta észrevettem, hogy ez már szinte szépít is rajtam, és azóta a kisugárzásom is sokkal nagyobb. Akkor miért akar mindenki tökéletes lenni?
Mert színvbonalas kapcsolatokat akarnak és ez csak így lehet
2011. aug. 8. 15:53
2/12 anonim válasza:
Ez egy jo kerdes...Mindenesetre legalabb te megertetted a lenyeget.Pl. szerintem nagyon csunya aki megcsinaltatja az orrat.En mar lattam valoban oriasi orrot,es az illetot biztosan zavarta,de akar hiszitek akar nem jol allt neki. Sot!! Ismerek egy lanyt,o is megcsinaltatta maganak mert nagy volt neki,es szerintem egyaltalan nem all jol neki. Es sok lanynak a szilikon cici sem,mert latszik hogy furcsa...Na mindegy.A lenyeg hogy en teljes mertekben egyetertek a kerdezovel,de a valaszt nem tudom.Senki sem tokeletes. Es sokkal erdekesebbek az olyan emberek akik nem akarnak valtoztatni magukon.A penzrol nem is beszelve amit hasznosabb dolgokra tudna elkolteni.
2011. aug. 8. 15:54
3/12 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom, hogy miért akar a legtöbb ember tökéletes lenni. Én sem vagyok az, de a párom a hibáimmal együtt szeret, és ugyanez igaz fordítva is.
2011. aug. 8. 15:54
4/12 anonim válasza:
én azt mondom amin lehet változtatni a jobb irányba akkor miért ne tennénk? pl nekem nem olyan tökéletes az arcbőröm ezért alapozót használok és sminkelem magam. sokkal jobban nézek így ki.próbálok csak előnyös ruhákat hordani.festem a hajam is. ezektől a dolgoktól nem vesztem el az egyéniségem, ezek csak pozitív irányba változtatnak kicsit.
2011. aug. 8. 15:58
5/12 anonim válasza:
Itt en nem a sminkre gondoltam es a festett hajra. En is megyek fodraszhoz,es sminkelem magam,de ettol meg termeszetes vagyok.Ja,meg a kormeimet is festem....
2011. aug. 8. 16:03
6/12 anonim válasza:
Engem húztak már le a külsőm miatt. Azelőtt semmennyire nem érdekelt a külsőm, még tinikoromban sem. Sem a magasságom, sem a széles orrom, meg a kis mellem. Még a pattanásaim sem, igaz, azok mostanra nagyjából elmúltak. Semmi nem zavart, aztán az emberkék elkezdték felhívni rá a figyelmemet. Mindenkivel tudok barátkozni, szeretnek is az emberek, ezért vannak, akik e miatt féltékenyek rám, és beszólnak ott, ahol tudnak. Ahol fáj... De mostanra rájöttem én is, hogy pont ezek a dolgok tesznek különlegessé, és az összkép magában jó. Pl Rihannára is mondják, hogy nagy az orra, viszont az ő arcához akkora orr kell is,mert igy válik arányossá az arca, mivel távolülő szemei vannak... Ugyh mostanra nagyjából elégedett vagyok magammal.
2011. aug. 8. 16:26
7/12 anonim válasza:
A tökéletesség nem elérhetetlen, csak a tökéletlenek számára az.
2011. aug. 8. 16:44
8/12 anonim válasza:
Nem kell tökéletesnek lenni, de nem árt kihozni magunkból a legtöbbet.
Az orr, mellméret egyéni ízlés kérdése (van olyan férfi akinek kifejezetten a kis mell, vagy az átlagnál nagyobb orr tetszik, esetleg aranyosnak talál egy elálló fület).
Viszont nem hiszem, hogy bárki számára vonzóbb a pattanásos, gyulladt bőr, mint a sima bársonyos. Vagy a lógó mell, a feszes, formás helyett. Ha pedig van lehetőség ezeket megváltoztatni és megtehetik, miért ne tennék?
2011. aug. 8. 17:00
9/12 anonim válasza:
Én is arra törekszem,hogy a legtöbbet hozzam ki magamból.
Jó tudni,hogy megdolgoztam az alakomért,a kinézetemért és örülök a ókoknak is.
Nem vagyok tökéletes,de a hibáimat nem fogadom el,hanem teszek ellenük.Persze azért van határ,mert pl műtéteket nem vállalnék be,de szerencsére egyenlőre nincs rá szükség.
Én így érzem jól magam.
2011. aug. 8. 18:08
10/12 anonim válasza:
Így van. Amin lehet változtatni, azon változtassunk is, feltéve ha nem vagyunk megelégedve magunkkal. Értem ezalatt a haj-és körömfestést, sminkelést, sportolást, szőrtelenítést és a hasonló kaliberű dolgokat. Viszont a plasztikázást én is hülyeségnek tartom (kivéve, ha súlyos balesetet szenvedett az illető és másképp nem lenne emberi külseje).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!