Hogy lehet az, hogy itt a Gy. K. -en mindenki olyan
tökéletes?
Figyelt kérdés
Mindenki okos,senki sem iszik alkoholt,senkinek nem volt még egyéjszakás kalandja,400-on felüli pontjai vannak,egészségesen táplálkozik,sokat sportol,tökéletes az élete..stb..
2010. júl. 18. 13:44
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok okos, de amit tanulok abban igyekszem. Nem iszok, dohányzok, kövér vagyok (ettől független röplabdázom, de nem rendszeresen), 4 és fél éves kapcsolatban élek, ahol fontosnak tartom a hűséget és elítélem az egyéjszakás kalandokat, mert számomra fontos az, hogy szerelem is legyen egy szeretkezés során, nem egy állat vagyok, aki össze-vissza kufircol. Az olyan sekélyes.
Az életem romokban hever, beteg is vagyok, sötét a jövőm.
Tessék, egy kisebb kivétel.
20/L
2010. júl. 18. 13:53
2/7 anonim válasza:
én iszok és csak 320 pontom lett...
a sok hamburger zabálástól sem hízok egy dekát sem, sovány vagyok...
a sport pedig a sörivás nálam.. kezdődik elölről a körforgás
2010. júl. 18. 13:54
3/7 anonim válasza:
Természetes szelekció :)
A gyengéket kinyíratjuk a modikkal.
2010. júl. 18. 14:04
4/7 anonim válasza:
De emellett azt is latni, hogy mennyi muveletlen, furcsa felfogasu ember van. Eleg megnezni a helyesirast es hangnemet egyesek irasaiban. Amugy szerintem aki alkoholista, az nem szamitogepezessel tolti az idejet, hanem ivassal es azert az alkoholizmus jelentosebb az idosebb generacioknal, ezt az oldalt meg inkabb fiatalok hasznaljak. Aki pedig rib.nc, az az eseit nem ide irkalassal tolti, hanem megy bulizni. Szoval mas tarsasag jar ide, ez nem valos keresztmetszete a tarsadalomnak...
2010. júl. 18. 15:55
5/7 anonim válasza:
Erre szokták azt mondani: Messziről jött ember azt mond amit akar.
2010. júl. 18. 16:26
6/7 anonim válasza:
Igen, ez már nekem is szemet szúrt. Mindenki mindent tud, és mindenkinek vannak kapcsolatai mindenhol, ezt se hagyd ki:D
Amúgy mik ezek a pontok?
2010. júl. 18. 18:10
7/7 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel adott témájú kérdésben az adott témában tapasztlattal, és jó eredményekkel rendelkezők írnak - aki nem büszke arra, amit tett, az nem veri nagy dobra. Senki se tökéletes, de a tökéletelenségét a többség próbálja takargatni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!