Mit tegyek vagy mit egyek hogy noiesebb alakom legyen?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 11:51
1/2 anonim válasza:
Az alkatodon alapvetően nem tudsz változtatni, ezt el kell fogadnod. Aki meg "nőies" alkatú, az fogyni akar, gondolj bele, biztos sokan irigykednek Rád!!! Szeresd magad úgy, ahogy vagy!
Én azt javaslom, inkább az öltözködéssel, esetleg egy trükkös melltartóval érd el a megfelelő optikai hatást. :)
Sok előnye van az ilyen alkatnak: Aki kifejezetten vékony, nagyon sok olyat felvehet, ami egy "nőies" alkatúnak nem biztos, hogy jól áll. Pl. csípőnadrágok, passzentos egyberuha, ami rátapad a hasra is, vagy ami az egyik barátnőmnek van: felsővel egybeszabott nadrág, derekán rávarrt övvel. Nyáron, ha akarsz, nyugodtan járhatsz rövidnadrágban, ami pl. engem kövérít, stb. stb.
2/2 anonim válasza:
Igaza van az elottem szolonak...nekem mar extremesen noies alakom van eros korte alkat...de azt is meggondolom hogy mikor melyik oraba iszom -.-...csak a gond van vele...Aki noies az kiba*ttul hizekony...sokszor ugy szeretnek olyan kis aranyos vekony lany lenni :):) Orulj neki...Kulonben is tapasztalataim szerint a fiuk jobban csipik a te esetedet -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!