Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya! Milyen krémmel...

Nagyon csúnya! Milyen krémmel kenjem be?

Figyelt kérdés

teljesen mindenhol leborotváltam a puncimat, és a vénuszdombokon minden szőrszálnál látszik az a rész ami a bőr alatt van, a töve piros, van amelyik nagyon sebes. ha hozzáérek fáj, és szerintem egy fiúnak se tetszene ha simogatná és szúrós lenne (mert olyan, a borotválás után közvetlen is)..

de már 6-7 centis volt és már idegesített, ezért gondoltam leszedem...

milyen krémmel kenjem be hogy elmúljon?

amúgy mikor borotváltam használtam szappant, tehát nem szárazon csináltam...

amúgy ha kb. hetente leborotválom teljesen, akkor nem fog iszonyat sűrű lenni egy idő után? mert a lábam olyan hogyha egy ideig nem borotválom akkor nagyon erős, erősebb mint 1-2 éve!

14L

2011. aug. 7. 15:29
 1/6 A kérdező kommentje:

amúgy egyszer megpróbáltam leepilálni de nagyon fájt, és az is így pöttyös lett, pedig csak néhány szál volt..

vagy próbáljam szőrtelenítő krémmel?

2011. aug. 7. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Az első alkalommal mindenkinek ilyen. Hozzá kell a bőrödnek is szoknia a borotváláshoz. 6-7cm-es biztosan nem volt, kicsit durva lett volna akkora. Ha borotválod, akkor látszani fog a szőr töve. Ez ellen nem tudsz semmit tenni.

14 évesen mégis ki simogat ott lent??

2011. aug. 7. 15:33
 3/6 A kérdező kommentje:
senki, nem úgy értettem nem most, csak gondoltam majd pár év múlva ha fognak akkor zavaró lehet.. és akkor ezzel akartam kilyukadni oda hogy a szőrös ugye keveseknek jön be szóval szőrteleníteném továbbra is, csak ugye ha leszedem a szőr akkor is durva.
2011. aug. 7. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
hát én 14 és fél vagyok. Kb fél éve borotválom. Először nekem is ilyen volt,de már nem :) amúgy nekem sűrűbb lett :S jah és körömvirággal kentem be :)
2011. aug. 7. 17:25
 5/6 A kérdező kommentje:
én A vitaminossal próbáltam de akkor most kipróbálom a körömvirágot
2011. aug. 7. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:

A körömvirágkenőcs tényleg jó rá, annak használnia kell.

Én is a mai napig ha egy-kettő még kipattog azzal kenem be.

2011. aug. 7. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!