Nagyon csúnya! Milyen krémmel kenjem be?
teljesen mindenhol leborotváltam a puncimat, és a vénuszdombokon minden szőrszálnál látszik az a rész ami a bőr alatt van, a töve piros, van amelyik nagyon sebes. ha hozzáérek fáj, és szerintem egy fiúnak se tetszene ha simogatná és szúrós lenne (mert olyan, a borotválás után közvetlen is)..
de már 6-7 centis volt és már idegesített, ezért gondoltam leszedem...
milyen krémmel kenjem be hogy elmúljon?
amúgy mikor borotváltam használtam szappant, tehát nem szárazon csináltam...
amúgy ha kb. hetente leborotválom teljesen, akkor nem fog iszonyat sűrű lenni egy idő után? mert a lábam olyan hogyha egy ideig nem borotválom akkor nagyon erős, erősebb mint 1-2 éve!
14L
amúgy egyszer megpróbáltam leepilálni de nagyon fájt, és az is így pöttyös lett, pedig csak néhány szál volt..
vagy próbáljam szőrtelenítő krémmel?
Az első alkalommal mindenkinek ilyen. Hozzá kell a bőrödnek is szoknia a borotváláshoz. 6-7cm-es biztosan nem volt, kicsit durva lett volna akkora. Ha borotválod, akkor látszani fog a szőr töve. Ez ellen nem tudsz semmit tenni.
14 évesen mégis ki simogat ott lent??
A körömvirágkenőcs tényleg jó rá, annak használnia kell.
Én is a mai napig ha egy-kettő még kipattog azzal kenem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!