Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan hozhatnék ki magamból...

Hogyan hozhatnék ki magamból többet?

Figyelt kérdés

Szeretnék változtatni magamon,mert nem szeretem a tükörképem.A hajam rettentő gyorsan zsírosodik,megmosom vasárnap,hétfőn még jó,de kedden már zsíros(kicsit korpás is),és akkor már sehogy se áll.A bőröm is elég problémás,zsíros és érzékeny is egyben,tele van mitesszerekkel,meg van pár pattanásom is.Az alakommal se vagyok elégedett,mert széles a csípőm,és vastagok a combjaim,bár most diétázom,remélem meg lesz az eredménye.

A kezeimet is utálom,olyan férfiasak,rövidek és vastagok az ujjaim,jó lenne ha kicsit szebb,nőiesebb kezem lehetne.

Szeretnék csinosabb,nőiesebb lenni,mert így mostanában nagyon csúnyának érzem magam:(

17/L

2011. aug. 4. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:

ez a jellemzés rám is tökéletesen megfelel :/

16/L

2011. aug. 4. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:

- a hajam nekem is gyorsan zsírosodik, nem olyan a tapintása, mint rögtön hajmosás után ezért suliidőben minden nap megmosom a hajam, szerintem jobban járnál te is hiszen így a hajad miatt nem aggódnál

- érzékeny bőrre nem tudok csodaszert ajánlani, mert nekem nem ilyen, de menj el bőrgyógyászhoz hátha ajánl valamit vagy érzékeny bőrre való termékeket használj

- nekem is széles a csípőm és vastagok a combjaim, én tornázok minden nap (na jó hétvégén nem) zenére, egymás után 5x meghallgatom, mert tetszik és azalatt guggolásokat végzek http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg

és fogadd el magad, mert a csípődön ha van felesleg le tudod dolgozni, de az is csak minimális és az a normális ha széles a csípőd

- a körmöd növeszd meg és lakkozd bőrszínűre így hosszabbnak látszanak az ujjaid

2011. aug. 4. 18:06
 3/5 anonim ***** válasza:

A hajam nekem is pont ilyen, két nap után már zsíros, nem tudok mit tenni, én megmosom kétnaponta, csak figyelj arra, hogy olyan sampont használj, amire kifejezetten rá van írva hogy gyakori használatra, mert azok nem szárítják annyira a hajadat. Balzsamot csak a hajvégekre használj, mert a hajtövet zsírosíthatják.

Az arcom szintén nekem is zsíros, a legfontosabb, hogy reggel-este mosd le valamilyen arclemosóval, utána pedig mindig krémezd be, ne hagyd hogy kiszáradjon az bőröd, mert attól több faggyút termel, és még több pattanásod lesz. Nagyon tudom ajánlani a Neutrogena lemosókat, krémek közül pedig kifejezetten zsíros bőrre valót válassz, mert a száraz bőrre való krémek eltömíthetik a pórusaidat. Ha van egy kis időd a boltban, olvasd el a krém összetevőit: mindenképpen kerüld el a Paraffinum Liquidum nevű összetevőt, ez ugyanis egy kőolajszármazék, amely a problémás bőr legnagyobb ellensége, mert eltömíti a pórusokat (Én hónapokon át használtam olyan krémet, amiben benne volt, és nem értettem, miért vagyok folyton pattanásos, pedig tényleg mindent kipróbáltam ellene. Aztán egy ismerős felhívta rá a figyelmem, azonnal kidobtam a krémet, pár nap múlva pedig minden rendben volt.)

A kezeidre annyit tudok ajánlani, hogy mindig legyenek hidratáltak, a kiszáradt kezek nagyon kiábrándítóak tudnak lenni, a körmeidet pedig lakkozd ki valamilyen átátszó vagy halványrózsaszín lakkal, ezek nőiesebbe teszik a kezet.

Ennyi jutott most eszembe :) Remélem segítettem valamit!

18/L

2011. aug. 4. 18:14
 4/5 anonim ***** válasza:

A hajadra vegyél olyan sampont, ami citrusos, nekem bevált korpa és zsírosodás ellen is, de jobb ha van egy normál hajra és egy héten ha 3-4×szer hajat mosol, akkor abból 1-2× legyen a normállal mosva, esetleg moss csak citrusossal és használj pakolást, mert nekem ettől a kombótól lett szép, csak a citrusostól száraz lett.

A bőrödre keress a neten krémeket vagy házi pakolásokat, járj kozmetikushoz ha teheted, ettől kicsit magabiztosabb is leszel. Ha érzékeny és zsíros is a bőröd, akkor inkább használj pakolást, minthogy alapozót kensz rá, mert inkább árt, mint használ.

A sporttal és diétával egyszerre gyorsabban adhatsz le pár kilót, de ne aggódj a széles csípőd miatt, szerintem az is szexi.

Ha pár kilót leadsz, akkor a kezeiden is meg fog látszani.

Addig hordj csinosabb ruhákat és fel a fejjel. (:

2011. aug. 4. 19:12
 5/5 anonim válasza:

Először szerintem kezdd azzal, hogy belenézel a tükörbe, és elfogadod azt amit kaptál a sorstól. Aztán levágatod a hajad valami rövid fazonra- lassabban szennyeződik. A gyógyszertárban szerintem még lehet kapni Hajra hintőport,a száraz hajadra szórod és egy törcsivel átdörzsölöd. ÉS SEMMIFÉLEKÉPPEN NE MOSD NAPONTA!! Aki ezt beírta nincs eszénél....Gyakori hajmosással csak tönkreteszed a fejbőröd!!!!! Hetente legfeljebb 3 alkalommal moss hajat.

Az arcodra NEM kell venni semmi kencét!! felesleges pénzkidobás!!! Csinálj élesztőből és tojássárgájából (egy pici vízzel) krémet, ezt tedd a zsíros és pattanásos bőrre. Ha nem csak az arcoddal van baj, akkor a gyógyszertárban lehet kisbaba fürdető krémet venni (gyógyszertárilag kevert) és azzal fürödj.

A széles (telt) csípő igenis NŐIES!! Ne akarj fogpiszkáló lenni!! Egy férfinak mindig is jobban fog tetszeni ha van egy kis formája egy lánynak!! Hordj sok hosszanti csíkos ruhát, ez optikailag megnyújtja az alakod.

Hajrá!

L/20

2011. szept. 1. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!