Lányok, Nektek milyen a magas pasik szimpatizálnak vagy az egy magasak. Magamból ki indulva 172centi vagyok ez átlagos?
Nálam egy picit mindenképp legyen magasabb, mivel én 177cm vagyok, ezért nálam egy jó pasi 180cm-nél kezdődik. De a legjobb szerintem a 185 cm, magas, de mégse hórihorgas.
172 cm se olyan vészes, de mindenképp alacsonyabb lányt válassz magad mellé, mert az elég hülyén néz ki, mikor a lánynak kell lehajolni a fiúhoz, hogy adjon egy puszit. De szerintem neked még nincs nagy gondod, a legtöbb lány 160-170 cm magas, legalábbis én úgy vettem észre.
19/L
Szerintem egy kicsit alacsony vagy, de ha Te is tetszel a lánynak, akkor nem hiszem, hogy számít az a 2 cm.
Egyébként én a magas fiúkat szeretem.Nem is tudom, fel lehet rájuk nézni és olyan aranyosak:))
én is 172 vagyok (lány), tetszenek a magas pasik, de a gyakorlatban rájöttem h jobb ha egymagas velem, vagy csak pár centivel magasabb
nem kell ágaskodni, h megpusziljam például :D
illetve volt egy magas barátom, akivel nem volt kényelmes kézenfogva járni, mert egyszerűen nem egy magasságban volt a kezünk
De jó neked, én 10 centivel kevesebb vagyok...
Gondolhatod milyen nehéz magamnak olyan embert találni, aki nem sokkal magasabb nálam, vagy ő is pont ennyi :D
Am nálam (általában) kb. 172 a max, ha magasabb akkor már nagyon rosszul érzem magam, előjönnek a hülye komplexusaim :D
Alacsonyabb lehet. Bár szerintem nálam alacsonyabb pasi nem nagyon van. :D De ha mondjuk csak 160 lenne akkor 2-3 centivel kisebb lenne nálam. Volt már pár ilyen barátom, engem egyáltalán nem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!