Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, Nektek milyen a magas...

Lányok, Nektek milyen a magas pasik szimpatizálnak vagy az egy magasak. Magamból ki indulva 172centi vagyok ez átlagos?

Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 11:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Igazából nem magasság alapján választok párt magamnak. De, ha teljesen őszinte akarok lenni jobban érzem magam egy olyan pasi mellett akire tényleg "felnézhetek". Viszont azt nem tudnám elképzelni, hogy nálam alacsonyabb barátom legyen. Szerintem a Te magasságoddal nincs semmi gond.
2009. júl. 15. 11:58
 2/15 anonim ***** válasza:
60%

Nálam egy picit mindenképp legyen magasabb, mivel én 177cm vagyok, ezért nálam egy jó pasi 180cm-nél kezdődik. De a legjobb szerintem a 185 cm, magas, de mégse hórihorgas.

172 cm se olyan vészes, de mindenképp alacsonyabb lányt válassz magad mellé, mert az elég hülyén néz ki, mikor a lánynak kell lehajolni a fiúhoz, hogy adjon egy puszit. De szerintem neked még nincs nagy gondod, a legtöbb lány 160-170 cm magas, legalábbis én úgy vettem észre.

19/L

2009. júl. 15. 12:03
 3/15 anonim válasza:
56%
Szerintem a 172 cm teljesen jó.Nyilván mindenki más van akinek a magas pasik jönnek be van akinek az átlagos magasságú pasik.Nekem pl.a nagyon magas pasik nem jönnek be.
2009. júl. 15. 12:05
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, most tetszik egy lány 2centivel magasabb mint én remélem nem ki ábrándító nála!
2009. júl. 15. 13:04
 5/15 anonim ***** válasza:
Hát én 182 centi magas lány vagyok, és jobb az, ha a pasi magasabb mint én. De azért az 1-2 centi szerintem nem vészes. Lehet észre sem veszik/veszitek, csak a lány ne vegyen fel melletted 10 centis magassarkút.
2009. júl. 15. 13:35
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
12.03-as vagyok: azért 2 cm még nem vészes, az a gáz inkább, amikor már le kell hajolnia a csajnak, de ez még nem olyan sok, lehet fel se tűnne, szóval hajrá!:)
2009. júl. 15. 13:40
 7/15 A kérdező kommentje:
;)
2009. júl. 15. 13:42
 8/15 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem egy kicsit alacsony vagy, de ha Te is tetszel a lánynak, akkor nem hiszem, hogy számít az a 2 cm.

Egyébként én a magas fiúkat szeretem.Nem is tudom, fel lehet rájuk nézni és olyan aranyosak:))

2009. júl. 15. 13:53
 9/15 anonim ***** válasza:
56%

én is 172 vagyok (lány), tetszenek a magas pasik, de a gyakorlatban rájöttem h jobb ha egymagas velem, vagy csak pár centivel magasabb

nem kell ágaskodni, h megpusziljam például :D

illetve volt egy magas barátom, akivel nem volt kényelmes kézenfogva járni, mert egyszerűen nem egy magasságban volt a kezünk

2009. júl. 15. 14:41
 10/15 anonim ***** válasza:
56%

De jó neked, én 10 centivel kevesebb vagyok...

Gondolhatod milyen nehéz magamnak olyan embert találni, aki nem sokkal magasabb nálam, vagy ő is pont ennyi :D

Am nálam (általában) kb. 172 a max, ha magasabb akkor már nagyon rosszul érzem magam, előjönnek a hülye komplexusaim :D

Alacsonyabb lehet. Bár szerintem nálam alacsonyabb pasi nem nagyon van. :D De ha mondjuk csak 160 lenne akkor 2-3 centivel kisebb lenne nálam. Volt már pár ilyen barátom, engem egyáltalán nem zavart.

2009. júl. 15. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!