Akinek van egy kis fantáziája az nézzen be. (tetoválás) Mit hozhatnék ki belőle?
Van egy pár tetoválásom,de sajnos olyan is került a testemre,amivel nem vagyok elégedett.
2csillag kontúrja van a vállamon és benne leopárdminta.
Namost az egyik kérdésem,hogy mivel dobhatnám fel ezt a csillagot?
Egy meseszerű képre gondoltam,cseresznyevirág,madarak,aranyos motívumok.Színes az egész.
De emelett esetleg valami nőies minta is szóba jöhet.Ha más megoldás jut eszetekbe,az is érdekel.
Van valamilyen ötletetek?
Ja és most hagyjuk azt,hogy a tetoválás csúnya egy nőn stb.
Ja akkora hülyeség, hogy a tetoválás csúnya egy nőn, nekem is van, szép ízlésesek, 2db.
Na de lényeg, én azt javaslom, hogy menj be a tetoválóhoz, lehetőleg csináld úgy, hogy szánj rá inkább picit többet, de olyanhoz menj, aki szépen és igényesen dolgozik. Szóval menj be, mond el neki amit itt most leírtál, és ő rajzol neked valamit. Nála jobban senki sem fog érteni hozzá.:)
Pláne nem, egyes okoskák, akik itt válaszolgatnak butaságot, és esetleg tanácsolnának neked olyat, ami nem lenne előnyös. A tetováló meg úgy tervezi meg, hogy a tested vonalaival megegyezően fusson a minta.
Természetesen te tudod, de én itt sosem kérdezném meg, első dolgom lenne a szalonba menni konzultálni, hogy mit és hogyan lehetne belőle kihozni az elképzeléseim alapján.
23L
Igazad van,csak gondoltam sosem tudhatja az ember,hátha van valami kreatív ötlet.Nekem is van pár,de mindenképp egyeztetek majd a tetoválóval is,csak szeretnék ugy elmenni,hogy már van elképzelésem.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!