Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek van egy kis fantáziája...

Akinek van egy kis fantáziája az nézzen be. (tetoválás) Mit hozhatnék ki belőle?

Figyelt kérdés

Van egy pár tetoválásom,de sajnos olyan is került a testemre,amivel nem vagyok elégedett.

2csillag kontúrja van a vállamon és benne leopárdminta.

Namost az egyik kérdésem,hogy mivel dobhatnám fel ezt a csillagot?

Egy meseszerű képre gondoltam,cseresznyevirág,madarak,aranyos motívumok.Színes az egész.

De emelett esetleg valami nőies minta is szóba jöhet.Ha más megoldás jut eszetekbe,az is érdekel.

Van valamilyen ötletetek?

Ja és most hagyjuk azt,hogy a tetoválás csúnya egy nőn stb.

2011. máj. 3. 17:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Ja akkora hülyeség, hogy a tetoválás csúnya egy nőn, nekem is van, szép ízlésesek, 2db.

Na de lényeg, én azt javaslom, hogy menj be a tetoválóhoz, lehetőleg csináld úgy, hogy szánj rá inkább picit többet, de olyanhoz menj, aki szépen és igényesen dolgozik. Szóval menj be, mond el neki amit itt most leírtál, és ő rajzol neked valamit. Nála jobban senki sem fog érteni hozzá.:)

Pláne nem, egyes okoskák, akik itt válaszolgatnak butaságot, és esetleg tanácsolnának neked olyat, ami nem lenne előnyös. A tetováló meg úgy tervezi meg, hogy a tested vonalaival megegyezően fusson a minta.

Természetesen te tudod, de én itt sosem kérdezném meg, első dolgom lenne a szalonba menni konzultálni, hogy mit és hogyan lehetne belőle kihozni az elképzeléseim alapján.

23L

2011. máj. 3. 17:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Igazad van,csak gondoltam sosem tudhatja az ember,hátha van valami kreatív ötlet.Nekem is van pár,de mindenképp egyeztetek majd a tetoválóval is,csak szeretnék ugy elmenni,hogy már van elképzelésem.

Köszönöm a válaszod!

2011. máj. 3. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!