Egy barna szempár már nem is lehet szép?
Figyelt kérdés
Miért jobb a kék vagy a zöld szem? Sokszor hallom másoktól, hogy X.Y.-nak milyen szép kék/zöld szeme van. Meg olyat is mondott már nekem egy csaj, hogy neki nincs szüksége sminkre, mert kék szemű, és ettől ő már szép. Nekem barna szemem van, ez levon valamit a szépségemből? Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok?2009. ápr. 8. 23:01
21/29 anonim válasza:
fura...az en szemeimet a fekete festek nagyitja:D szerintem minden szem szep,kiveve ameik nem!ha jol passzol a hajadhoz...
22/29 anonim válasza:
Barna szemű vagyok. Gyermekkorunkban a húgomat a fekete szeméért dicsérgették, ezért irigyeltem is. Azóta felnőttem, és kit érdekel, mit gondolnak a szememről... Ki tehet róla, milyen színű szemmel született?
23/29 anonim válasza:
Minden női szem gyönyörű:P volt egyszer egy olyan lánnyal is kapcsolatom akinek sőtétkék volt az egyik másik szeme pedig sötétkék és barna:DDD Éljenek a sexi női pillantások:DD
24/29 anonim válasza:
Én imádom a barna szemeket,a kéket nem szeretem a zöld az még elmegy.Barna a nyerő nálam.Olvashatod neten is hogy többen szeretik a barnákat,női oldalakon találsz ilyet.
25/29 anonim válasza:
Nem ettől függ, hanem hogy mi csillog mögötte :)
Egyébként azért lehet, mint amiért a szőke haj is népszerű. Egyrészt a kék szem és világos haj recesszív öröklődésű, ezért a "tisztaság" jele, vagy vérvonalat jelezhet (lásd ősi germán hagyományok).
Másrészt épp azért, mert recesszív, valamivel ritkább is.
Engem is kapásból a kék/zöld fog meg, de bolondultam már barna szeműbe is... :)
26/29 anonim válasza:
Nekem is barna szemem van,és azzal hódítok...sőt,a kék szem nekem túl hideg,nem szeretem.
Attól még hogy vkinek kék/zöld a szeme,még nem szép.Szerintem.
27/29 anonim válasza:
mindig is barna szemeket akartam :D
28/29 Lina * válasza:
nekem zöldes kék a szemem...
és mitnem adnék egy barna szemért *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!