Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy barna szempár már nem is...

Egy barna szempár már nem is lehet szép?

Figyelt kérdés
Miért jobb a kék vagy a zöld szem? Sokszor hallom másoktól, hogy X.Y.-nak milyen szép kék/zöld szeme van. Meg olyat is mondott már nekem egy csaj, hogy neki nincs szüksége sminkre, mert kék szemű, és ettől ő már szép. Nekem barna szemem van, ez levon valamit a szépségemből? Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok?
2009. ápr. 8. 23:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy a nép,-és a műköltészetben, dalokban, zeneszámokban is mennyi mű született gyönyörű barna szemekről!
2009. ápr. 9. 10:07
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesebben születtem volna barna szemekkel,mint kékeszölddel.Pont hogy a barna szemhez kell kevesebb smink mert eleve már sötét,olyan kontrasztos,feltűnő az arcon,főleg fehér bőrnél,míg egy világosabb szem nem túl hangsúlyos.Meg a barna szem olyan szép természetes:)Szerintem légy büszke rá!
2009. ápr. 9. 11:56
 13/29 anonim válasza:
37%
MÉRT VONA LE TE IGEN HÜLYE??????????KIT ÉRDEKEL H MILYEN SZINŰ A SZEMED ATTÓL MÉG LEHETSZ SZÉP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 9. 13:32
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a barna a kedvencem :P Szerintem a barna szem valahogy melegséget, kedvességet sugároz, és jó érzés belenézni egy ilyen szempárba.

Az én szemeim mellesleg zöldek, de nem rajongok értük. A család többi tagjának bezzeg szép sötétbarna -.-'

2009. ápr. 9. 17:32
 15/29 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! Én örülök, hogy így gondoljátok, mert szeretek barna szemű lenni, nekem is a barna a kedvencem. De azért kellett a visszaigazolás, hogy mások is így vannak ezzel, mint én:)
2009. ápr. 9. 18:37
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk lány vagyok, de nekem egy meleg (ősz típusú) barna sokkal jobban bejön mint a kék szem. Ráadásul szerintem az egyáltalán nem néz ki jól, hogy ha ilyen szürkéskék... Ha nagyon hideg és tiszta kék, az tényleg gyönyörű tud lenni, de egyrészt kevés ilyen van, másrészt sokkal jobban elbűvöl egy meleg-barna színű szem. De ha mondjuk egy srác jófej, okos, és még jól is néz ki , de szürkés-kék a szeme, akkor az már annyira nem érdekel... Volt már olyan, hogy a srácba úgy voltam szerelmes hogy azt sem tudtam milyen színű a szeme... De ha elképzelem a "szőke herceget" akkor annak barna haja és barna szeme van :D
2009. ápr. 10. 18:16
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok

*Mármint az nem érdekel, hogy milyen színű a szeme, ha amúgy minden tökéletes.

2009. ápr. 10. 18:17
 18/29 anonim válasza:
100%

Üdv!

Nekem is barna szemeim vannak, a barátnőm dícsérni szokta őket hogy szépek, de amiért igazán szeretem, néhány ismerősöm azt mondja hogy gyilkos a tekintetem :D

Én el nem cserélném semmilyen más színre ;)

2009. ápr. 13. 14:07
 19/29 anonim válasza:
100%
nekem zöld szemem van és én meg úgy vettem észre,hogy mindig a kék vagy barna szeműek "járnak jól":D szerintem a barna szem nagyon szép,olyan meleg és titokzatos:) és például a legtöbb smink is jobban áll szerintem a barna szemszínhez,mint a zöldhöz:)
2009. ápr. 13. 15:49
 20/29 anonim ***** válasza:
65%
A barna szem es haj a legszebb!a kek?az is szep de nem mindenkinek all jol!:))ha van ket barnaszemu ember attol meg szulethet nekik kek szemu gyerekuk,de ha van ket kek szemu ember attol mar nem szulethet barna szemu!:D erdekes es jo tudni az ilyesmit! Es lehetsz akarmilyen szinu sarga feher fekete rez stb.Bizonyosan rejtozik benned valami szep!ugyhogy ne aggodj!biztos lessz valaki aki majd aztfogja mondani h mien szep szemeid vannak!amugy a kek szemu lanynak nemis all jol a smink,talan azert nem rak:))
2009. ápr. 15. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!