Egy barna szempár már nem is lehet szép?
Ha valakinek nagyon hideg, szúrós világoskék szeme van, na az nekem kifejezetten nem tetszik.
Egyébként meg teljesen mindegy, nem ettől lesz szép valaki.
A barna szemben pl azt szeretem, hogy meleg szín, olyan jó belenézni.
van nálunk rokon kislány hatalma sbarna szemekkel. Nagyon szép a kis bestia, és ő különösen a szeme miatt! :)
Dehogynem lehet, micsoda hülye kérdés! :)
Nem jobb egyik szemszín sem a másiknál, kék és barna szemű nő is lehet egyformán szép.
Az a kékszemű csaj kissé furán fejezte ki magát, ne higgy neki!
Semmit nem von le a szépségedből, hogy barna szemed van. Volt barátnőm sötétbarna, szinte éjfekete szemeit imádtam...
Nem von le semmit !!1
csak barna szemuekbol tobb van..es neha jo megnezni olyan szep kis kek szemu babakat.. vagy zold szemueket:P
Ne aggodj a te szemed is csoda szep biztos!!
hidd el ha nem is veszik masok eszre majd baratnod vagy baratod eszre fogja..
nekem belul curkasan barna kivul pedig zold a szemem :P
es nekem is pasim allandoam modnja hogy milyen szep a szemem ;))
es barna szemhez is annyi sminket tehetsz ami kiemeli a barna szepseget hogy csak nhh !!!
fel a fejjel gyonyoru a te szemed is bizti !!
pusz
Érdekes. Énnekem szürkéskék szemem van, és eddig én azt gondoltam, hogy a barna szemet nem kell sminkelni, mert az már őmagában nagyon kifejező! Elég csak a szempillákat kifesteni, és máris igazi szúrós tekinteted lehet. És eddig amilyen szemsminkeket lttam magazinokban, a kék szemhez alig volt egy-kettő ami jól állt, a barnához viszont passzolt mind!
Úgyhogy ne szomorkodj! Inkább én irigyellek téged. Bár már nem, mert a barátom megtiltotta, hogy barna színű kontaktlencsét vegyek - azt mondja, imádja a kék szemeim. :)
Ugyan ne foglalkozz azzal a lánnyal...
Mellesleg nekem is barna szemem van,sőt az egész családomnak.Én spec. imádom:))) egyik lány azt mondta nekem,hogy milyen rossz neki,mert neki zöldes szeme van és nem tudja szépen fekketével kihúzni a szemét a buliba hiába satírozza el,nagyon csúnya lesz.Nekem viszont a barna szememhez a fekete nagyon szép.(na igen ám,de kicsinyíti is rendesen.:S)
Ez hülyeség,nem attól lesz vki szép,mert éppen zöld szeme van!
Fogadd el a szemeidet:)
És legyél rá büszke!
Üdv. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!