Mit gondoltok a barna szemről? Tényleg csak unalmas és semmi különleges vagy szép nincs benne?
ez hülyeség...
mindenkinek más jön be:)
Én szeretem a barna szemem,a férjem is szereti.Arról nem beszélve,hogy akkor az emberek többsége unalmas a barna szemével?
Hülyeség.
Érdekes, én mindig zöldet szerettem volna :) Biztosan nagyon szép lehet a szmeed, örülj neki !
Amúgy nekem sme volt bajom a szemem színével, de néhány komment itt lelohasztotta az önbecsülésemet. Ugye szerintük, pont azért unalmas, mert minden 2. embernek az van :(
nekem a kék tetszik, esetleg a zöld. persze általánosítani nem lehet, tetszett már barna szemű lány is. mondjuk lehet, hogy azért vagyok oda mostanában a kék ért, mert xy-nak kék szeme van?!
sajnos nekem is barna van, nem örülök neki, de hát ez van.
23f
Szerintem egy barna szem sokkal szebb tud lenni, mint egy kék vagy egy zöld. A világos szemszínnek nagyon ritkán szép az árnyalata. Sokkal több szép barna szemet láttam már, mint kéket, zöldet még annál is kevesebbet.
A legtöbb szép lánynak, akit ismerek, mind barna szeme van.
Most ne internetre feltöltött fotoshoppolt kék szemeket nézegessünk, hanem úgy általában az utcán lévő emberekét. Nagyon ritka köztük az igazán szép.
Lehet valaki szőke hajjal, és kék szemmel ronda, és barna hajjal, barna szemmel gyönyörű. De persze fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!