Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barna szem, unalmas vagy különleges? Ez bejön nektek srácok?
Hát nekem is mindegy ,kivéve ha családon gondolkodnék,
mert nekem zöld a szemem akkor a barátnőmé legyen kék ,vagy zöld ,hogy a születendő gyereknek ne barna szeme legyen.
Nincs bajom a barna szeműekkel csak a zöld ,kék ritkább.
17:24: "nekem végül is mindegyik szemszín tetszik" <- na ugye, hogy mind1 (vagy majdnem mind1), és a segge fontosabb! :)
17:30: Te egy hülye vagy, ha a szemszín befolyásol. Azt még megérteném, hogy ha nem akarnál olyannal gyereket csinálni, aki buta, vagy csúnya, vagy nincs jövője, de ha találsz valakit, akinek a szeme színe nem stimmel, és EZÉRT nem akarsz vele gyereket csinálni... Áááááh...
17:40
Te meg nem tudsz vitázni ,csak személyeskedni.
OK, 17:43, lássuk. Tehát akkor had kérdezzem meg személyeskedés nélkül, hogy mik a fontosak számodra a párválasztáskor. Mondjuk hogy jól érezd magad vele? OK. Akkor mondjuk a kinézet? Szerintem ez is. Aztán? Talán az is, hogy te is begyere neki. Szerintem az is számít, hogy van-e agya, meg hogy van-e jövője (akárki akármit mond, én nem fogok összejönni egy takarítónővel pl... ). Aztán? Mondjuk legyen még magasság (mégis hülyén néznek ki pl. esetemben, ha 180 centimhez egy 200 centis csajt találnék). Mondjuk hagyjuk abba ennél a pontnál!
Tehát szerintem ha ezek MIND megvannak valakiben, akkor én már a seggemet csapdosom a földhöz örömömben és nagyon nem érdekel, hogy milyen színű a szeme. Te viszont nem jönnél össze vele, mert mondjuk barna a szeme?
17:55
De összejönnék vele a barna szeme ellenére is,ha találnák egy ilyen lányt.De ha már tehetem akkor a kék,zöld szeműeket részesítem előnyben.
Én alapvetően nem vagyok oda a barna szemért, a zöld a kedvencem, de ismerek egy nagyon szép barna szemű lányt, akinek nagyon is jól áll a szín. :)
Meg hát nem csak alapvetően a színen múlik a dolog. Ha szép, nagy szemed van, az szebb. :)
Amúgy hülyeség, hogy fiúkat nem érdekli a lányok szeme. Persze nyilvánvalóan nem az alapján választanak párt, de sokat dob egy bájos, gyönyörű szem, amibe öröm nézni, és nem kell helyette a mellüket bámulni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!