Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl vékony, sovány, átlagos,...

Túl vékony, sovány, átlagos, telt? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 2. 17:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem olyan túlságosan sovány, ahogy itt sokan beállítják.

Tudjátok.. nem lehet mindenkinek nagy melle és ha valakinek épp nincs nagy melle, akkor az nem az jelenti, hogy popsija sincsen. Lehet, hogy egoistának tűnök, de köszi szépen, annak ellenére, hogy kicsik a melleim igen is jó popsim van.

Tény, hogy sovány a csaj, de egyszer volt egy kérdés, hogy "Te mennyit eszel?" leírtam és sokan csak lestek, hogy 17 éves lány létemre, hogy a francba tudok ilyen mennyiséget megenni. Nem tudok hízni, akármennyit is eszek, tehát így elég nehéz mellre hízni..

165 cm, 52 kg, 17/L.

2011. aug. 2. 20:14
 22/28 A kérdező kommentje:
Igen igen, csak a baj, h én is majdnem annyi vagyok mint Te, én 55, viszont 182 cm, és ez a bajom, olyan vagyok mint egy rohadt pálcika.
2011. aug. 2. 20:23
 23/28 anonim ***** válasza:
nem hízni kell, hanem izmosodni. amúgy szép alakja van a lánynak, de kell rá izom, sokkal jobban nézne ki, és a súlyod is több lenne.
2011. aug. 2. 20:34
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem rossz ez alakra.

Egyébként hajlamos elrontani az ember önbizalmát,amint saját magunkat próbáljuk máshoz hasonlítgatni,és így nem is saját magunkról kapunk véleményt,hanem másról.Még a végén elhisszük,hogy a válaszolók rólunk írnak.

Egyébként tényleg nem csúnya ez.

21F

2011. aug. 2. 20:44
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Lány létemre azt mondom irtó jó alakja van a csajnak. Valakinek pont ez a típus tetszik. És igenis sok pasinak bejön ez.
2011. aug. 2. 20:47
 26/28 anonim ***** válasza:

csinos vagy,bárcsak én is ilyen lennék :(

13L

2011. aug. 4. 13:06
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs semmi baj ezzel az alakkal. Jó, kicsi a melle, de nem mászkálhat mindenki óriási csöcsökkel..

Ha ilyesmi alkat vagy, akkor hangsúlyozd ki azt, ami szép rajtad, pl. a lábad biztos hosszú és vékony. És próbálj meg gyúrni a fenekedre, hogy szép kerek legyen.

2011. aug. 11. 23:16
 28/28 anonim válasza:
Szerintem pont jó :)
2013. febr. 9. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!