11/28 anonim válasza:
kérdező! ne aggódj emiatt!
a barátnőm hasonló alkatú mint a képen lévő lány! sokszor többet eszik nálam. (pedig én kondizok, szóval kell a tápanyag.) ő sem tud hízni. nekem így tetszik ahogy van. hidd el, aki szeretni fog, az elfogad így ahogy vagy.
13/28 anonim válasza:
Kib@szott vékony, de a derék-csípő arányát irigylem nagyon!
14/28 anonim válasza:
hány ées vagy?mert kb 15 éves koromig így néztem ki,aztán nőiesebb lettem,lett fenekem,mellem.
15/28 A kérdező kommentje:
20
2011. aug. 2. 19:24
16/28 anonim válasza:
Ez ki ez a csaj? Kérlek add meg a számát.
17/28 A kérdező kommentje:
nem tudom ki ez
2011. aug. 2. 19:31
18/28 anonim válasza:
Ó....az más helyzet.
Esetleg fogamzásgátlótól hízhatnál,de megértem ha nem akarsz azt szedni.
19/28 anonim válasza:
hm szerintem szép. talán kicsit "vastag", mármint széles csontú a csípő a vékony derékhoz képest, de szerintem akinek ilyen alakja kell annak nem kell hízni. ne hallgass az ilyenekre, legyél büszke magadra, általában az emberek féltékenyek arra, aki vékony (én is :D), valószínűleg csak azért javasolják hogy híznod kellene. örülj neki hogy ilyen szerencsés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!