Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 évesen engednéd a lányodnak...

15 évesen engednéd a lányodnak, hogy ilyen színűre festesse a haját?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 2. 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engedném, de előtte tájékoztatnám, hogy a hajfesték mennyire roncsolja a hajat. Ha egyszer befesteti, oké, csak ne szokjon rá, mint a mai fiatalok többsége.
2011. aug. 2. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha tudja milyen következményekkel jár ha átakarja festetni és nem csak azért szeretné, mert másnak is ilyen meg olyan "extra" színű haja van és mert ennek és annak az anyukája megengedte, akkor én megengedném neki.
2011. aug. 2. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Én engedném neki. Nekem először 8.as koromban volt festve a hajam feketére, nem korlátoztak a szüleim ilyen téren, igaz, nem is vagyok egy riban.c, normálisan viselkedek és a jegyeim is mindig nagyon jók voltak szóval úgy gondolom ha egy gyerek normálisan viselkedik, igyekszik hogy jó legyen a teljesítménye és úgy általában nem egy hülye fészbúkon pózoló sz.rcsimbók aki 15 évesen kirakja a melleit, akkor miért ne, én megengedném a gyerekemnek, ha tudnám, hogy ezt tényleg akarja, nem azért, mert másnak olyan, hanem mert mittudomén, magát akarja vele kifejezni. Én is akkoriban kezdtem el keményebb zenék iránt orientálódni szóval nálam ez motivált, de onnantól kezdve nagyon sokféle hajszínem volt, és a szüleim elmondták a véleményüket de sose korlátoztak. Szerintem ez jó is volt így mert ki is tapasztaltam mostanra hogy melyik hajszínt szeretem, és lehet, hogy én korán kezdtem el az extrémkedést, de hamar ki is nőttem, hogy a hajszínemmel akarjak kitűnni vagy szuperextra hajam legyen. Én megengedném, mert ahogy előttem is írta valaki, mikor legyen valakinek őrült meg furcsa haja, öltözködése, ha nem ennyi idősen? Felesleges ebben visszafogni egy gyereket, hadd próbálja ki, ezek végül is csak külsőségek, és egy hajfestés nem oylan mintha széttetováltatná magát vagy piercinget akarna az ajkába.

Az viszont biztos hogy én is figyelmeztetném hogy myilen ragaszkodó hajszín a vörös, és hogy nem festhetné 1 hónapon belül vissza, ha nem tetszik neki, illetve én segítenék neki az ápolásában, hogy maradjon haja is és ne tegye neki tönkre a festék, nem drága dolgokra gondolok, de például bemutatnám a jól bevált 300 ftos kallosos hajpakolásnak és egy hajolajnak.

2011. aug. 3. 18:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Meg még annyit hozzáfűznék én még azt mondanám a gyerekemnek hogy ha 2 hét múlva is akarja, akkor megengedem.: ) Nem az lenne hogy felveti aztán rögtön megengedem mert ezt meg tapasztalatból tudom, hogy a fellángolás egy hajszín iránt pillanatok alatt el tud múlni.
2011. aug. 3. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!