Mit gondolsz az ilyen műkörmökről?
Nekem nagyon csúnya körmeim vannak, mindig betörik és kettéhasad, ezért szeretnék csináltatni egy műkörmöt.
Csak az egyszerű, rövid körmök tetszenek (pl egy francia, vagy halvány szinű, szerény mintával), amikről még azt sem lehet első ránézésre megmondani, hogy az műköröm.Nektek tetszenek az ilyen fajta körmök?Előre is köszi a normális válaszokat. :)
Naná, hogy nem mondják, az a köröm már fegyver...
Most minden támadás nélkül, tök normálisan kérdezem, hogy mitől igényesebb a műanyag, mint egy szépen megcsinált természetes köröm?
régen nekem is voltak ilyen problémák a körmeimmel.. rágtam őket, 2-3 év volt mire rendbe jöttek.. de most szépek 14/L
nem tetszik a műköröm, inkább elmegy. de a te dolgod..
Ne vegyél meg mindenféle körömerősítőt,kidobott pénz. Csináltass nyugodtan műkörmöt de csak építettet, semmiképpen sem tippeset. Nekem már van egy ideje , és csak jót tudok róla mondani :) Megerősítette a körmeimet, és védi őket :D Nem fogod megbánni :D Sajnos sok a kontár műkörmös úgyhogy vigyázz.
15/L
én soha nem rakatnék műkörmöt, de ha nagyon csúnya a sajátod akkor valami egyszerűbb,kisebb francia jó lenne :)
18/L
Szerintem jól néz ki a műköröm is, sokkal jobban mint a lerágott, fakó, vagy lepattogzott körmök...
Nekem pl elég fontos h egy lánynak szép ápolt kezei legyenek...
az más kérdés h az agyoncsicsázott stb sztem nem néz ki jól, de néha még egy hosszabbra is tudom azt mondnai, h bejövős, illik a tulajdonosához, stb...
de egy ilyen szolidabb változattal semmi bajom, és sztem a férfiak 99,9%a ugyanígy érez, v nem is törődik vele, csak valamiért rávágja h a nem jó mer mű. a csajok meg irigykednek egymásra gondolom...
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!