Mit gondolsz arrol, ha egy nonek nagyon pici melle van, de jol erzi magat igy?
Rolam van szo.
Nagyon pici cicim van, olyan Keira Knightley/Kate Hudson mertekben kicsi, de azert valami van.
Egyebkent csinos vagyok, vekony, de nem sovany, jo az alakom. En ugy gondolom, hogy meg a pici cicim is aranyos a testemhez, termeszetemhez.
Par eve meg egy kedves baratnommel egyutt tervezgettuk a plasztikat, az ove is kicsi, mindkettonket zavart ez.
De en kozben megtalaltam onmagam, van stilusom, szerintem a pici mellekkel is vonzo vagyok, a kornyezetemtol is ilyen visszajelzeseket kapok. A parom is igy szeret, igy vagyok neki igazi.
Amiert a kerdest feltettem:
talalkoztam az emlitett baratnommel hosszu ido utan es konkretan lehulyezett, amiert nem csinaltattam meg a mellemet, pedig penzem lett volna mar ra. Neki nem jott ossze a penz, azota is ott tart, hogy nem tudja elfogadni a melleit.
Ti mit gondoltok errol? Tenyleg en vagyok a hulye, amiert nemcsak atleptem a probleman, hanem kifejezetten orulok igy is a testemnek? Nem is tudnam elkepzelni maskepp, ezert sem akarom a plasztikat, a hideg is kiraz, ha arra gondolok, hogy a jelenlegi helyett nagy melleim lennenek.
Ti mit tennetek?
Kerestem kepeket, kb ilyesmi cicikrol van szo es a stilusom is hasonlo:
A testem tobbi resze pedig ilyen pici mellekhez parositva (csak persze retus nelkul): [link]
Te csinaltatnal nagyobb melleket a helyemben?
Fiuk/ferfiak valasza is erdekel, nem csak a lanyoke.
Szerintem, a műmell még a kicsitől is rosszabb. Pláne az a félgömb alakú, amit a Playboy cicák és VV Akármicskék csinálnak. Az embernek valamiért egyből a "biztos k*rva" gondolat ugrik be, ha meglát egy ilyet...
Arról nem is szólva, hogy bizonyos idő után (ha jól rémlik, 5 év) cserélni kell az implantátumokat, ami további pénzt emészt fel.
Szerintem nagyon jó, hogy elfogadod így magad. Nekem az orrom nagy, és mindig meg akartam műtetni, de aztán rájöttem, hogy ez az én arcom, és nem tudok megválni tőle. És ha nem tetszik az új, akkor addig műtetem, míg Jackson-os nem lesz? Na nem.
Nagy melleim vannak, de ha picik lennének, nem akarnám nagyobbítani. Felvehetsz egy csomó szép ruhát, ami nagy mellel ribis, szép rajtad a ruha esése, és akár mellőzheted a melltartót.
Szerintem a plasztika minden esetben csak elrontja a természetes szépséget.
Tehát a plasztikát hanyagold, ha megfogadod a tanácsom.
Én pl. jobban szeretem a kis melleket, mint a nagyokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!