Mit gondolsz arrol, ha egy nonek nagyon pici melle van, de jol erzi magat igy?
Rolam van szo.
Nagyon pici cicim van, olyan Keira Knightley/Kate Hudson mertekben kicsi, de azert valami van.
Egyebkent csinos vagyok, vekony, de nem sovany, jo az alakom. En ugy gondolom, hogy meg a pici cicim is aranyos a testemhez, termeszetemhez.
Par eve meg egy kedves baratnommel egyutt tervezgettuk a plasztikat, az ove is kicsi, mindkettonket zavart ez.
De en kozben megtalaltam onmagam, van stilusom, szerintem a pici mellekkel is vonzo vagyok, a kornyezetemtol is ilyen visszajelzeseket kapok. A parom is igy szeret, igy vagyok neki igazi.
Amiert a kerdest feltettem:
talalkoztam az emlitett baratnommel hosszu ido utan es konkretan lehulyezett, amiert nem csinaltattam meg a mellemet, pedig penzem lett volna mar ra. Neki nem jott ossze a penz, azota is ott tart, hogy nem tudja elfogadni a melleit.
Ti mit gondoltok errol? Tenyleg en vagyok a hulye, amiert nemcsak atleptem a probleman, hanem kifejezetten orulok igy is a testemnek? Nem is tudnam elkepzelni maskepp, ezert sem akarom a plasztikat, a hideg is kiraz, ha arra gondolok, hogy a jelenlegi helyett nagy melleim lennenek.
Ti mit tennetek?
Kerestem kepeket, kb ilyesmi cicikrol van szo es a stilusom is hasonlo:
A testem tobbi resze pedig ilyen pici mellekhez parositva (csak persze retus nelkul): [link]
Te csinaltatnal nagyobb melleket a helyemben?
Fiuk/ferfiak valasza is erdekel, nem csak a lanyoke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!