Mit gondolsz az ilyen alakról? (KÉP)
Figyelt kérdés
Szóval ahol ott felül az a csont is szélesebb.
Elsősorban fiúk válaszát várom, de lányoké is jöhet! ;)
2011. szept. 18. 20:56
1/24 anonim válasza:
A csaj egész testében túl van photoshopolva....milyen csont?
3/24 anonim válasza:
nekem is ilyen alakom van csak a vállam kicsit szélesebb :D
4/24 anonim válasza:
ez tényleg nagyon ps.
egyébként a medencecsontra gondolsz? :D
5/24 A kérdező kommentje:
Bocsi, rosszul fogalmaztam..szóval a csípője felett szélesebb a csont és megtöri a derekát. Szóval nem ilyen mint pl. ennek a lánynak a dereka:
Azt ne nézzétek hogy melyik kép hogy van ki photoshop-olva, az alak formája látszik és az a lényeg.
2011. szept. 18. 21:24
6/24 A kérdező kommentje:
Igen! Medencecsont. Arra gondoltam, nem jutott eszembe. :)
2011. szept. 18. 21:25
9/24 anonim válasza:
Nem szép ennek a lánynak az alakja, olyan mintha itt-ott lefaragtak volna belőle. Keskeny a válla, ahhoz képest kicsit szélesebb vagy nem is tudom milyen. Körte alkat lehet a csaj csak agyon van retusálva.
A szőke lány akit még belinkeltél, ő arányos.
10/24 anonim válasza:
Erre szoktak azt mondani, hogy rovid a dereka. Ez nem gaz, testalkat kerdese, ha vekony a derek es van hozza csipo, akkor igy is hangsulyos es ruhaban kb ebbol semmi sem latszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!