Mit gondolsz az ilyen műkörmökről?
Nekem nagyon csúnya körmeim vannak, mindig betörik és kettéhasad, ezért szeretnék csináltatni egy műkörmöt.
Csak az egyszerű, rövid körmök tetszenek (pl egy francia, vagy halvány szinű, szerény mintával), amikről még azt sem lehet első ránézésre megmondani, hogy az műköröm.Nektek tetszenek az ilyen fajta körmök?Előre is köszi a normális válaszokat. :)
14:52 vagyok
18/L
bár nekem sosem volt eddig műkörmöm, és szerintem nem is lesz, mert szerencsére erős körmeim vannak, és mindig nagyon hosszú, így sosem törik le. :-)
A műköröm rém ronda és visszataszító, legyen szó bármelyik típusról. És MŰ.
Az én körmeim is rettenetesek voltak, Revalidot szedtem rá, kenegettem körömágyápolóval, és mostmár szépek.
19/L
A mukorom nem pics*s..es nem undorito..hanem IGENYES..nekem is van..es soha nem mondta ra senki hogy undorito,visszataszito stb..
Kerdezo,ha neked a kis szolid tetszik,csinaltass :) igaz nekem nem kicsi es nem szolid (hegyes,hosszu stiletto),de megse mondjak ra hogy csunya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!