Szerelmes lettem! Ezt hogyan csináljam meg?
Figyelt kérdés
Ez nagyon megtetszett! Maga a csinálása nem is lenne nagy gond.....Viszont a körmeim irtó kicsik + a körömágyam is kicsi, úgyhogy hogy oldjam meg hogy én is ilyen szép,hosszú körmökre alkossak?Magamnak szeretném csinálni. Tip-et tegyek fel?De az a baj nem értek műkörmözéshez. :S Tudtok valami jó ötletet?
http://www.youtube.com/watch?v=E09FZKzGz9A&feature=feedf
2011. aug. 1. 11:20
3/5 anonim válasza:
ez nagyon cuki *__*
én a helyedbe megpróbálnám a műanyag körmöket, hátha nem törnek le, és arra festeni :)
de ha tényleg olyan kicsi a körmöd, akkor lehet a műköröm a legjobb megoldás :(
4/5 anonim válasza:
Nehogy műanyag vackokat regassz fel, mert az undorító, igénytelen, és árt a körmödnek...ha hosszú körmöt szeretnél, akkor menj el műkörmöshöz, és kérj sima, színtelen körmöket, amit festhetsz kedvedre...vagy vigyél képet, és a körmös is meg tudja csinálni.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!