Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csináljam, hogy ne legyek szerelmes a volt barátomba? Nem tudok mit csinálni, pedig végre valahára muszáj lenne már.

Figyelt kérdés

Ő szakított velem, én pedig ugyanúgy szeretem. :S

Nem tudom megutálni. A szerelem pedig nem múlik el iránta soha. Ő volt az igazi. Esetleg visszaszerezni hogyan tudnám?

Ne írjátok kérlek, hogy hagyjam, meg hogy csak a töltöttkápiszta jó felmelgítve. Nem biztos. Ez olyan tipikus magyar pesszimista kijelentés.

2011. ápr. 19. 11:08
1 2
 1/14 Kingaa1 ***** válasza:
mennyi ideje szakitott?
2011. ápr. 19. 11:13
 2/14 anonim ***** válasza:

Háát 2 ötletem van:

1-ik : eljössz hozzám, és majd én megvigasztallak és elfeledtetem veled azt a srácot, hidd el menni fog sikerülni fog.

2-ik: csajos bulik, csak csajok, koktélok, és engem meghívtok mint egyedüli pasit!

Naaa???

2011. ápr. 19. 11:14
 3/14 A kérdező kommentje:

Igen, ez tökéletes megoldásnak tűnik:)

Egyébként 4 hónapja szakított.

2011. ápr. 19. 11:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Igazad van kedves kérdező,ezek tipikus pesszimista kijelentések.

Ha Ő az igazi,akkor egymásé lesztek,hamarosan.

És a szakítás nem mindig rossz dolog,lehet,hogy most érezteti az élet vele a hiányodat!

Úgyhogy türelem és várd ki...

2011. ápr. 19. 11:18
 5/14 anonim ***** válasza:

óóó háát akkor meg simán találkozhatunk, ha muszáj akkor küldök érted egy taxit....

persze csak ha már elmúltál 18!

Holnap pont ráérek, noss??

2011. ápr. 19. 11:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 6 éves kapcsolatom végét 3 év alatt sikerült megemésztenem, pedig én szakítottam.
2011. ápr. 19. 11:19
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2011. ápr. 19. 11:23
 8/14 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs , hogy soha!

Sokan túlesnek ezen, hogy vége a kapcsolatnak de ők még totálisan szerelmesek, és oda-vissza vannak az illetőért!

Idővel elmúlik....persze nem egyedül!

Nem csak egy pasi van, nem csak egy ember szenved ilyen szerelemben, hogy azt hiszi "soha, de soha nem leszek másba szerelmes csak bele"....ez olyan cuki!

Óóó dehogynem! Meglátod, jön majd egy pasi aki megtetszik elkezd neked udvarolni, és beleszeretsz, és akkor azt fogod mondani, hogy "Jééééé ezt soha nem gondoltam volna!"

2011. ápr. 19. 11:24
 9/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom utolsó válaszoló, de akkor miért szakítottál?
2011. ápr. 19. 11:24
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen, de akivel ennyire összepasszolunk, olyan biztos nem lesz már. Egészen kiskorunk óta ismerjük egymást.
2011. ápr. 19. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!