Mi a véleményetek rólam? Hány évesnek néznétek? (kép)
1. kép: szép a mosolyod, ez jó kép
2. kép: rendben van
3. kép: borzalmas, póthaj, fel van polcolva a melled a nyakadig
Úgy 20-nak néztelek.
Mi a véleményem...
1.kép:aranyos,széparcú lány
2.kép: szintén,de a napszemüveg furán áll
3.kép:kicsi fölösleged van,a melleid a nyakadig polcolva,először azt mondtam volna,gyönyörű a hajad,de mint már írtad,csak póthaj...és ezen a képen valahogy az arcod sem szimpatikus.És szerintem hordhatnél előnyösebb ruhákat.
De összességében nem vagy csúnya.
amúgy nem értem miért gáz ha valaki fotózza magát :'D
nem hiszem, hogy rólad is minden képet más csinált volna (mint valami csicska, már bocsi)
átlag válaszokon felnevettem. ha az átlagnak ilyen csöcsei lennének, akkor én Jézuska vagyok.
elson egyik ismerosomre hasonlitasz
masodikon azt hittem te vagy Inna (mi az a 3 fekete potty a polon, es az a 2 lyuk?)
harmasikon arcod tetszik egyebkent szar kep
23.05
Azt kérted, hogy őszinte véleményt mondjunk, hát azt mondtam, minden rossz szándék nélkül (akkor). Igenis gáz, ha valaki saját magát fényképezi. Szánalmas!! Talán a beképzeltséged miatt olyan messziről elkerül mindenki, hogy már senki nem hajlandó lefényképezni...készüljön rólad úgy kép, hogy csinálnak a barátok, vagy egy szórakozóhelyen készül, vagy családi összejövetel, vagy a tököm tudja, de ne fényképezd saját magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!