Melyiket néznétek meg jobban (de most őszintén)?!
azt amelyik pattanásos vagy azt amelyiken vagy 5 kiló alapózó van ?
mert nekem nem szép a bőrőm (pattanásos) én hülye meg egy csomó alapozót rakok rá de áá nem bírom ki h ne rakjak rá, mit tegyek? kérlek tanácsokat ! :)
Aki pattanásos. Ma már rengetegféle minőségi (és drága...) alapozót árulnak, de azok a legjobbak. Pl. Vichy termékek (gyógyszertárban kaphatók). Nekem nincs semmi baja a bőrömnek, pedig már kb 2 éve sminkelem magam és szinte minden nap (kivéve hétvége), alapozót mindig teszek magamra. Mégsem látszik 5 kilonak mert minőségi és szépen eldolgozom. Ja, és persze meg kell találni pont azt a színt, amilyen a bőröd árnyalata. És természetesen minden este mosd le a sminked rendesen, sminklemosóval, utána használj hidratálót vagy bőrradírt.:) Éjszakára meg kend be hidratálóval, így tud pihenni a bőröd.
A gyógyszertári alapozókon kívül még jók a luxusmárkák kozmetikumai (MAC, Lancome, Dior és társai).
én nem használok ilyen gagyi szarokat , én is csak ilyen jobbakat (és drágábbakat) használok és mindig lemosom a sminket rögtön ahogy megjövök suliba lekenem , tonik , bőrradír meg mindent amit csak lehet.
nem lehet h azért jön ki mert fém allergiás vagyok? mert van pc a szemöldökömbe.
nem tudom h valaki mért hiszti azt h poénos mikor egy normális kérdésre be ír valami fogyatékos szöveget.
ember vedd észre magad h ez gáz. oké? ;)
másik meg "egyé füvet" te ha jó dolognak tartod te mezei patkány :DD
a többieknek meg nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!