Mennyire fáj a tetoválás és hol? Csak őszintén (:
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 19:57
1/7 anonim válasza:
Csontközelben jobban fáj. Egyébként nem kell besz...ni még senki nem halt bele a fájdalom. Kellemetlen inkább..
3/7 anonim válasza:
Nem vészes..olyan, mintha egy helyen sokáig kapargatnák a bőrödet, égető érzés.
4/7 anonim válasza:
nekem hátul a derekamra varrtak, nagyon fájt, volt h zsibbadt is a bal lábam egy idegnél, de hát ott egy deka háj nincs, scak csont, máshol no para ;)
5/7 anonim válasza:
Elmondom neked hogy amikor én elöször mentem tetoválást csináltatni, kellemeset csalodtam!!! Igaz félni nem féltem, a pircngjeimet is én csinálom magamnak és bnöimnek is, szóval félelem nem volt, de semmiféleképpen nem kel roszra gondolni nem vészes! Mindha a körmöödel kicsit eröseben végighznád a böröd! Amugy nekem a hasam alján van bal oldalt! Viszon azt hozzátenném hogy ahol csont van szóval gerincnél meg ilyenek ott jóval fájdalmasabb! Remélem hasznátveszed e válasznak.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a válaszokat! :)
2010. febr. 13. 21:47
7/7 anonim válasza:
Figyi, ha igazán akarod a tetkót, akkor elfogsz menni és megtudod csinálni. Nekem is mindig ezt mondták, és nem hittem el, de ez így van. A végére már alig vártam, hogy mehessek és magamon láthassam az alkotást! Egyébként én is kellemeset csalódtam. Nem fájt abszolút, csak a végére picit amikor már én is elfáradtam 2 órás merev mekvésben... de azmár inkább pszihés fájdalom volt :)
( a lábfejemen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!